La aproape o saptamana de cand s-a intors in Romania, Vladimir Draghia dezvaluie cum si cu ce s-a hranit in Republica Dominicana, la Exatlon. Pe langa celebrul meniu pe care il primea zilnic, format din orez, banana si/ sau ananas, Faimosul isi prepara singur un supliment alimentar.
Slabiti, obositi si lipsiti de puteri. Asa aratau lunea trecuta, la revenirea in tara, finalistii competitiei Exatlon. In cele 5 luni petrecute in Republica Dominicana, concurentii au primit hrana cu portia si aproape la limita supravietuirii avand in vedere efortul pe care il depuneau.
Decis sa ajunga pana in marea finala, pe care a si castigat-o, motivat de cauza pentru care lupta si ajutat de felul sau descurcaret de a fi, Vladimir Draghia a gasit repede o modalitate de a-si asigura o hrana suplimentara. Actorul s-a adaptat conditilor de concurs si a inceput sa consume nuca de cocos, fruct pe care il culegea direct din copaci.
Astfel, pe langa orezul, ananasul si bananele pe care le primea, castigatorul concursului de la Kanal D consuma zilnic nunca de cocos preparata dupa retete proprii.
Pentru diversitate, Draghia ajunsese sa isi “prepare” nunca de cocos in fel si fel de moduri, chiar si nuca de cocos murata, ca sa nu se plictiseasca de ea. “Mancam foarte multa nuca de cocos. La un moment dat am simtit nevoia sa mai schimbam gustul si am ales varianta asta in care am prajit-o. Am mancat nuca de cocos proaspata, nuca de cocos prajita, nuca de cocos cruda, uda, pusa in apa de mare care sa se sareze. Cam asta a fost acolo, un concurs de supravietuire”, a declarat Vladimir Draghia pentru Stirile Kanal D.