Culiță Sterp a testat faimosul kebab cu caracatiță de la Pescobar, în noul restaurant din Londra: „Am comandat altceva, dar tot m-am bucurat de gust!”
Aflat în plin turneu artistic în afara țării, Culiță Sterp nu a ratat ocazia de a vizita unul dintre cele mai discutate restaurante românești deschise recent în Londra. Este vorba despre localul lui Paul Nicolau, cunoscut în mediul online sub numele de Pescobar, care a lansat în luna martie un restaurant ce a stârnit curiozitatea multor români stabiliți în Regat, dar și a celor care vin în vizită.
După ce a cucerit publicul din România cu preparatele sale inedite și abordarea directă, Pescobar a decis să își extindă afacerea peste hotare. Una dintre specialitățile care atrage imediat atenția clienților este kebab-ul cu caracatiță – un preparat unic, promovat intens chiar de fondatorul localului. Potrivit lui Paul Nicolau, această combinație inedită nu se mai găsește în alt colț al lumii.
„Uite asta, Octopus Kebab, puteți să căutați pe tot internetul din lumea asta! Care îmi găsește așa ceva, eu îi fac plata direct. Oriunde în lume te uiți, dacă găsești Octopus Kebab, să poată să stea pe băț. Că asta înseamnă Kebab, să poată să stea pe băț. Asta este invenția: faptul că această caracatiță poate să stea pe băț. Uite așa vine din Senegal! E direct gătită și stă pe băț. Noi doar o încălzim. Ea stă acolo cu orele. Totul e natural, nu punem chimicale în ea”, a explicat Pescobar.
Afaceristul a mai dezvăluit și prețurile preparatelor, care nu sunt chiar mici – în jur de 18 lire sterline (aproximativ 105 lei) pentru un kebab sau hot-dog cu caracatiță, dar spune că ingredientele sunt de calitate și preparatele sunt unice în lume.
Curios să testeze produsul-vedetă, Culiță Sterp a ajuns și el în restaurantul londonez, însoțit de formația sa. Artistul a profitat de moment pentru a filma experiența culinară și pentru a le arăta urmăritorilor cum arată și mai ales ce gust are kebab-ul cu caracatiță. Manelistul a recunoscut cu umor că, inițial, a intenționat să comande altceva, însă a primit celebrul kebab – și, spre surprinderea lui, nu a fost dezamăgit.
„Am ajuns la Pescobar, prietenul nostru, să vedem ce gust are mâncarea lui. Vă dau o recenzie 100% reală. Eu voiam hot-dog, dar am greșit comanda, trebuie să vină acum. Ia să vedem. E chiar bună să știi. Își face treaba. Bine, îmi este și mie foame acum, dar e puternic dezvoltat. Pescobare, ai făcut treabă bună. Dacă era rău îți spuneam, dar e chiar bun. Bravo!”, a declarat Culiță Sterp în filmarea postată online.
Artistul a mai subliniat că nu a fost vorba despre o colaborare publicitară, ci o vizită spontană, iar nota de plată a fost achitată integral. „Nu facem nicio reclamă, noi plătim, că nu ne place să mâncăm pe gratis. Chiar e bun!”, a completat el.
Experiența lui Culiță Sterp a devenit rapid virală, mulți dintre fani fiind impresionați de reacția sinceră a artistului și curioși să încerce și ei kebab-ul cu caracatiță, un preparat care promite să devină un adevărat simbol al restaurantului Pescobar din Londra.