Daily News
  • Prima pagină
  • Actualitate
  • Societate
  • Timp Liber
  • Internațional
Nici un rezultat
Toate rezultatele
  • Prima pagină
  • Actualitate
  • Societate
  • Timp Liber
  • Internațional
Nici un rezultat
Toate rezultatele
Daily News
Nici un rezultat
Toate rezultatele

Aluat mereu pufos după rețeta franceză. Se amestecă cu laptele cald și se adaugă o lingură de oțet de mere

24 noiembrie 2024
in Timp Liber

Aluatul standard de frământat nu este adesea potrivit din cauza diferiților factori externi. Dar se ridică întotdeauna magnific, deși doar câteva detalii se schimbă în acest proces. Aluatul pufos trebuie frământat folosind lapte cald cu adaos de oțet de mere.

Ingrediente:

700 de grame de făină de grâu
1 lingurita sare
400 ml lapte caldut
4 linguri de zahar
8 grame drojdie uscată
2 oua
80 ml ulei de floarea soarelui
10 grame praf de copt
10 ml otet de mere
50 grame unt
1 galbenus de ou
susan

  • Vene Vizibile: Când Sunt Normale și Când Semnalează o Problemă de Sănătate
  • ITP 2025. Anunțul momentului pentru românii care au mașini mai vechi de 15 ani. E oficial
  • Ce trebuie să mâncăm de Sfinții Mihail şi Gavriil
  • Vezi cele mai noi si interesante stiri
  • Șoc total pentru cei de la Visuri la cheie, după ce au vizitat o familie pe care a ajutat-o acum 6 ani. Ce au descoperit
  • Anunț uriaș făcut de Ilie Bolojan! Nimeni nu credea că se va întâmpla tocmai acum
  • Alertă sanitară: un medicament pentru tensiune, retras de pe piață din cauza unei substanțe cu risc cancerigen – informații importante pentru pacienții români
  • Vezi aici cele mai noi și mai interesante știri!

Se toarnă făina într-un castron adânc. Adăugați sare, zahăr și drojdie. Se toarnă laptele, se bate ouăle și se amestecă. Se adauga apoi ulei vegetal, se adauga praful de copt si se toarna doar 10 ml de otet de mere. Acum puneți untul aici și frământați aluatul. Deja în această etapă se va dovedi mai aerisit decât de obicei.

Transferați aluatul pe suprafața de lucru și frământați-l bine. Apoi transferați într-un castron adânc. Se acopera cu folie alimentara si se lasa 40 de minute. Transferați din nou aluatul pe suprafața de lucru și frământați-l din nou. Observați cât de pufos a ieșit.

Acum împărțim piesa de prelucrat în părți egale. Transferați într-o tavă de copt, ungeți cu gălbenuș de ou și stropiți cu semințe de susan.

Se pune la copt la 180 de grade timp de 30 de minute.

Acest aluat este potrivit nu numai pentru chifle. Este foarte posibil să coaceți pâine mult mai neutră din ea.

ShareTweet
Urmatorul Articol

Gabriel Cotabiță, plâns de nașii lui de cununie, Delia și Răzvan Munteanu. Cum au reacționat aceștia după decesul artistului

Actualitate

Salariații pot afla online vechimea în muncă și contribuțiile la pensie — CNPP a explicat pașii pentru accesarea sistemului digital

Citeste mai multDetails
Timp Liber

Alege un inel și descoperă ce spune despre tine ca femeie – răspunsurile te vor surprinde!

Citeste mai multDetails
Actualitate

COVID-19: O descoperire neașteptată zguduie înțelegerea medicală a virusului

Citeste mai multDetails
Diverse

Am crezut că fiica mea adoptivă mă duce la azil, dar destinația reală m-a lăsat fără cuvinte

Citeste mai multDetails
Actualitate

Confirmat oficial! Elevii și angajații vor avea parte de un weekend prelungit

Citeste mai multDetails
Timp Liber

Te trezești cu perna udă dimineața? Iată ce înseamnă și de ce se întâmplă acest lucru

Citeste mai multDetails
Actualitate

Șoc total pentru cei de la Visuri la cheie, după ce au vizitat o familie pe care a ajutat-o acum 6 ani. Ce au descoperit

Citeste mai multDetails
Actualitate

S-a aflat cine este fostul soț al doctoriței Ștefania Szabo! Detalii neștiute ies acum la iveală

Citeste mai multDetails
Actualitate

Nicușor Dan, anunț de ultimă oră: s-a aflat cine va fi noul premier al României după plecarea lui Ilie Bolojan – decizia surpriză a președintelui

Citeste mai multDetails
Actualitate

Mesajele cutremurătoare trimise de medicul Ștefania Szabo lui Daniel Balaș. Fostul preot le-a făcut publice: „Nu sunt bine deloc…”

Citeste mai multDetails
ROL.ro

© 2025 DailyNews.ro | Contact

  • ROL.ro
  • Ortodoxia.me
  • Femina.ro
  • Travel.ro
  • Cinema.ro

  • Contact
  • Termeni si Conditii
  • Privacy Statement (EU)
  • Cookie Policy (EU)
  • ANPC

Urmariti-ne

DailyNews.ro
Consimțământul pentru folosirea datelor dvs. cu caracter personal pentru:

Pentru a oferi o experiență cât mai plăcută, noi și partenerii noștri folosim tehnologii precum cookie-urile pentru a stoca și / sau a accesa informații despre dispozitivul tău. Consimțământul față de aceste tehnologii ne va permite nouă și partenerilor noștri să procesăm date cu caracter personal, cum ar fi comportamentul de navigare sau ID-uri unice pe acest site și să afișăm reclame (ne)personalizate. Neacordarea sau retragerea consimțământului poate afecta negativ anumite caracteristici și funcții.

Fă clic mai jos pentru a consimți la cele de mai sus sau pentru a face alegeri mai detaliate. Opțiunile tale vor fi aplicate doar pe acest site. Poți modifica oricând setările, inclusiv prin retragerea consimțământului, utilizând comutatoarele din Politica privind Cookie-urile sau făcând clic pe butonul de gestionare a consimțământului din partea de jos a ecranului.

Functional Mereu activ
The technical storage or access is strictly necessary for the legitimate purpose of enabling the use of a specific service explicitly requested by the subscriber or user, or for the sole purpose of carrying out the transmission of a communication over an electronic communications network.
Preferences
The technical storage or access is necessary for the legitimate purpose of storing preferences that are not requested by the subscriber or user.
Statistics
The technical storage or access that is used exclusively for statistical purposes. The technical storage or access that is used exclusively for anonymous statistical purposes. Without a subpoena, voluntary compliance on the part of your Internet Service Provider, or additional records from a third party, information stored or retrieved for this purpose alone cannot usually be used to identify you.
Marketing
The technical storage or access is required to create user profiles to send advertising, or to track the user on a website or across several websites for similar marketing purposes.
Statistici

Marketing

Caracteristici
Mereu activ

Mereu activ
Gestionează opțiunile Gestionează serviciile Gestionează {vendor_count} furnizori Citește mai multe despre aceste scopuri
Manager Optiuni
{title} {title} {title}
Nici un rezultat
Toate rezultatele
  • Prima pagină
  • Actualitate
  • Societate
  • Timp Liber
  • Internațional
Contactați-ne

© 2025 DailyNews.ro | Contact