Acest fel de mancare este foarte usor de preparat, delicios si aromat. Putem servi orice fel de carne cu el. In perioada de post, poate fi consumat singur, cu salata proaspata.
Ingrediente:
- 1 kg de cartofi mai mici,
- 4 linguri ulei,
- 4-5 catei de usturoi,
- 4 linguri pesmet,
- sare,
- piper,
- busuioc dupa gust (optional),
- marar
- patrunjel verde
Mod de preparare:
Fierbeti cartofii fara coaja, apoi, cand s-au fiert, lasati-l sa se raceasca putin.
Articolul continuă după reclame
Se amesteca cartofii cu uleiul, sarea, piperul si usturoiul pisat, apoi se introduc intr-o punga de copt si se presara cu pesmet.
Se agita cartofii de mai multe ori in punga, astfel incat firimiturile cu ingrediente sa fie aceleasi pe fiecare cartof.
- Lavrov îl laudă pe Donald Trump după summitul cu Putin și critică poziția Europei privind războiul din Ucraina
- Scandal între familia lui Nicolae Botgros și Igor Cuciuc: Cristian Botgros, acuzat de implicare în moartea Andreei Cuciuc, rupe tăcerea după un an
- Apeluri care se închid imediat după ce răspunzi – semnul unei înșelătorii periculoase. Ce trebuie să faci
- COVID-19: O descoperire neașteptată zguduie înțelegerea medicală a virusului
- Mesajele cutremurătoare trimise de medicul Ștefania Szabo lui Daniel Balaș. Fostul preot le-a făcut publice: „Nu sunt bine deloc…”
- Salariații pot afla online vechimea în muncă și contribuțiile la pensie — CNPP a explicat pașii pentru accesarea sistemului digital
Se pune pe o foaie de copt, se coace la 180 de grade timp de 30-35 de minute.
Cand s-a copt, se presara cu patrunjel verde tocat si marar.

















