Puțini știu că Nelson Mondialu’ este căsătorit! Cum arată soția lui tinerică și cum s-au cunoscut! Liana era minoră când s-au cuplat, iar când au aflat părinţii ei cu cine s-a încurcat, a ieșit mare scandal… Ce i-au făcut:

Nelson Mondialu şi-a cunoscut soţia în urmă cu aproximativ 25 de ani şi a trecut peste multe obstacole pentru a-i pune verigheta pe deget. A cunoscut-o pe Liana la Cluj, pe când ea avea numai 15, iar el, dublul vârstei ei. Nelson trecuse deja printr-un mariaj eşuat, fusese câţiva ani după gratii, ajunsese chiar şi la spitalul de psihiatrie, însă în acea perioadă, începutul anilor ’90, îi mergea cât se poate de bine.

„În ’93, vândusem garsoniera în care locuisem cu fosta, iar cu o parte din bani îmi luasem Renault 25 V6, o maşina foarte şmecheră la vremea aia. Eram chiar tare! În cartier aveam obiceiul să stau la un bar, Coco Bar se numea, iar pe acolo trecea Liana cand venea de la scoala! Mi-a sărit imediat in ochi, era foarte faina! Dar ea fugea de mine, eram plin de aur ca-mi placea aurul, si spunea mereu: Uita-te, asta e omul cu aur! şi fugeau amândouă”, spune Nelson.

Numai că Liana era minoră, iar când au aflat părinţii ei cu cine s-a încurcat, l-au dat pe mâna poliţiei.

„Voiau să mă bage la corupere de minori, dar ea a spus că se omoara, ca ma iubeste si pana la urma am cazut la pace, de fata cu ei, sa nu ne mai vedem. Dar normal ca ne vedeam pe ascuns! Pana la urma i-am facut pasaport si ei, ma temeam sa nu intru la puscarie si s-o pierd. Am intrebat-o daca vrea sa fuga cu mine in Europa, ea mi-a zis ca vine daca promit sa nu-mi bat joc de ea, eu i-am promis, iar intr-o seara, pe la 11, cand toti ai ei dormeau, a iesit tiptil din casa si am fugit impreuna in Ungaria.

Au fost probleme la granita, ca ea era minora, dar m-am descurcat eu, chiar daca nici bani nu prea mai aveam, ca-i pierdusem pe toti la jocuri electronice. Masina o accidentasem grav, n-a mai ramas din ea, dar mi-am vandut geaca si aveam 100 de marci. Asa am plecat noi in Ungaria, unde ne-am facut o viata si am strans bani frumosi!”, a mai povestit Nelson.

Sursa: cancan.ro