Ce transformare! Cum arată Thalia la aproape 50 de ani: E mai bine ca în tinerețe, abia o mai recunoști. Foto:

Este una dintre cele mai cunoscute actrițe de telenovele, devenind cunoscute pentru rolurile sale din cele mai urmărite serii mexicane sau spaniole precum „María la del Barrio”, „Marimar”, „Rosalinda” sau „María Mercedes”. Desigur, nici talentul vocal nu a fost mai puțin apreciat, pe melodiile sale bucurându-se milioane de oameni.

Thalia are acum 46 de ani și doi copii, dar încă este în centrul atenției pe la evenimentele de covorul roșu, dar și pe Instagram unde este urmărită de peste 8,6 milioane de oameni. Obișnuiți cu ea cu un machiaj destul de accentuat care îi scoate trăsăturile în evidență și cu părul aranjat impecabil, cele mai recente fotografii distribuite de divă i-au lăsat cu gura căscată pe fani.

Thalia s-a fotografiat cât mai natural cu putință, fără pic de produse cosmetice pe față și, ce-i drept, deși este greu de recunoscut, este de o frumusețe uluitoare. Semn că nici ea nu se sfiește să apară fără ajustări în fața aparatelor de fotografiat și mai ales în văzut fiecărui fan de pe rețelele de socializare, Thalia s-a mândrit cu chipul său proaspăt de dimineață, iar diferența dintre vedeta machiată și cea naturală este destul de mare.

Totuși, trebuie să recunoaștem, arată la fel de bine fără fond de ten, ruj, fard și rimel pentru că nu are semne care să-i trădeze vârsta. Nici urmă de rid pe chipul divei care a moștenit niște gene foarte bune.

Foto: Instagram