Ti-o mai amintesti pe Rubi? o boala necrutatoare a obligat-o sa se retraga de pe micul ecran. Actrita Barbari Mori este acum de nerecunoscut! Imagini uluitoare: cât de mult s-a schimbat:

Dupa ce a fost diagnosticata cu cancer de col uterin in faza incipienta, frumoasa actrita s-a retras o perioada pentru a se trata si a reusit sa invinga boala, in cele din urma.

In urma cu 10 ani, Barbara Mori facea furori in intreaga lume cu aparitia sa provocatoare din telenovela „Rubi”, unde interpreta o tanara frumoasa, dar fara scrupule al carui singur scop erau banii si luxul.Dupa o absenta de 10 ani de pe micile ecrane, Bárbara Mori a revenit anul trecut intr-o noua productie mexicana, „Dos lunas”, care s-a bucurat de un mare succes in comunitatea hispanica din Statele Unite.

Acum, ea crede ca a fost foarte norocoasa si, desi se apropie de 40 de ani, e intr-o forma foarte buna si nu se gandeste nicidecum la operatii estetice.

„Deodata ajungi la o varsta la care te preocupa ca totul incepe sa cada si nu poti accepta si vrei sa arati in continuare tanara, dar trebuie sa accepti ca esti o persoana care va imbatrani si varsta face parte din viata tuturor“, a explicat actrita.

Bárbara este si o tipa dezinvolta. Are doua tatuaje, unul cu stelute pe bratul drept si altul cu un trandafir pe gamba dreapta. Iubeste animalele si are acasa un frumos exemplar de Westie. Ca actori, ii admira pe Meryl Streep si pe Sean Penn. si si-ar dori sa lucreze cu regizorul Francis Ford Coppola.

La sfarsitul anului trecut, Barbara Mori, indragita actrita pe care o stim din telenovela „Rubi”, a devenit bunica. Acum, actrita de 39 de ani se imparte intre cariera sa si viata de familie, avand, din cand in cand, grija de Mila, nepoata sa.

In perioada in care a fost operata si a urmat tratamentul specific, Barbara Mori a fost nevoita sa renunte la viciul ei de-o viata – fumatul, lucru care i-a adus multe kilogarme in plus.

„Adevarul este ca am fumat 19 ani si dupa ce am fost nevoita sa renunt, organismul a inceput sa retina lichidele, am avut stari de anxietate si am mancat mai mult. insa acum situatia este sub control. Urmez o dieta stricta si merg la sala, astfel incat intr-o luna sa revin la greutatea mea ideala”, povestea, in 2010, frumoasa Barbara Mori, care se ingrasase 9 kg.

Exit mobile version