Îl mai ții minte pe Fizz? Doarme pe saci de bani, iar mama lui face milioane de euro din gunoaie! Cum arată și cu ce se ocupă acum Bogdan Croitoru

Bogdan Croitoru, alias Fizz, așa-zisul cântăreț care s-a făcut remarcat într-o vreme prin prezența excentrică dată de blănurile pe care le purta pe busul gol, are nocor cu carul. Nu face nimic, dar are o grămadă de bani.

Dacă spui Bogdan Croitoru, nimeni nu ar ști despre cine e vorba, căci puțini cunosc că acesta este numele din buletin a lui Fizz. Cândva „cântăreț”, dar mai ales pasionat de blănuri pe bustul gol, acesta și-a căpătat ușor notorietate prin prezențe excentrice. A scos câteva piese în care se lăuda ce viață îmbelșugată are, iar apoi a dispărut cât ai pocni din degete. Probabil v-ați gândi că i s-au terminat banii și nu a mai avut cu ce să iasă la înaintare. Greșit. Fizz și-a păstrat aceeași atitudine. Conduce acum mașini și mai scumpe, precum Bugatti și Lamborghini, și a rămas pasionat de femeile care au ce să arate.Cum să nu faci nimic, dar să ai o groază de bani? N-o să ne răspundă Fizz la întrebarea asta, însă am aflat secretul. Mama lui este secretul unei vieți lipsite de orice grijă. Doina Croitoru conduce Serviciul de Salubritate București, firmă care atinge un profit anual de circa 3 milioane de euro. Într-o perioadă, acesta îl făcuse acționar pe Fizz în firmă, dar acesta a refuzat, având alte preocupări.

Exit mobile version