Un barbat din Baia Mare a avut parte de o surpriza cand a transat carnea cumparata de la supermarket.
Potrivit Spy News, barbatul sustine ca a cumparat mai multe produse de la un magazin, printre care si patru bucati de ciolan afumat, iar pentru a demonstra ca nu minte, a facut public si bonul fiscal eliberat de societatea comerciala. In momentul in care a inceput sa felieze carnea, clientul a avut parte de o surpriza de proportii: in apropiere de os, adanc infipt in carne, a descoperit un… ac! Un ac destinat „umflarii” produselor din carne cu apa, cu ajutorul caruia producatorul injecta apa sarata si care s-a rupt in timpul procesului tehnologic.
- Tragedie la un azil de bătrâni: 10 morți și 20 de răniți într-un incendiu devastator. Autoritățile au declanșat ancheta
- Carne de Vită: Diferența dintre Produsul de Supermarket și Cel de la Fermă
- Ce se întâmplă în corpul tău când bei suc acidulat. Un obicei aparent inofensiv care îți afectează sănătatea
- Poziția în care dormi îți poate spune mai multe despre tine decât crezi
- Am intrat în grajd și am dat peste niște pui firavi și neobișnuiți – ceea ce am aflat despre ei m-a lăsat fără cuvinte
- Alertă sanitară: un medicament pentru tensiune, retras de pe piață din cauza unei substanțe cu risc cancerigen – informații importante pentru pacienții români

„Acel varf de ac este parte rupta dintr-un ac provenit de la o masina de injectat carnea! Masina de injectat, in functie de performanta, are un numar mai mare sau mai mic de ace, fiecare ac are la varf un numar de gauri ce disperseaza prin presiune saramura de injectare intr-o cantitate ce difera de la produs la produs si in functie de ceea ce se urmareste: maturare sau maturare si cresterea randamentului in produs finit”, a explicat un specialist.
















