Sâmbătă, 5 octombrie 2024, Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță și-au celebrat iubirea în cadrul unui eveniment grandios. După ce au rostit cel mai sincer ”DA” din viețile lor, cei doi proaspăt căsătoriți au încins o petrecere de zile mari la Palatul Snagov. Invitații s-au distrat și au dansat până la răsăritul soarelui. Gina Pistol a încins ringul de dans și a cântat pentru proaspăt căsătoriți.
În urmă cu 24 de ore, Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță s-au căsătorit. Petrecerea de nuntă a avut loc la Palatul Snagov, acolo unde sutele de invitați au petrecut până în zori. De la eveniment nu au lipsit nume importante din domeniul medical, politică și din showbiz-ul românesc. Printre aceștia, Gina Pistol, Smiley și Horia Brenciu au făcut senzație pe ringul de dans. Seara a continuat în aceeași atmosferă, iar mirii au avut parte de o mulțime de surprize.
Gina Pistol, Smiley și Horia Brenciu au făcut show la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Ghoerghiță
Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță au avut parte de o nuntă cum rar s-a mai văzut. Evenimentul a avut loc sâmbătă, 5 octombrie 2024, într-un cadru de poveste în incinta Palatului Snagov. Cei doi proaspăt căsătoriți au petrecut până în zori, iar o parte dintre invitați au fost chiar ei cei care au făcut senzație pe ringul de dans. Gina Pistol, Smiley și Horia Brenciu au fost sufletul petrecerii.
Cei trei și-au unit forțele și talentele și au reușit să-i facă pe meseni să uite de formalitățile specifice unei nunți. Au dansat, au cântat și au încins ringul de dans. Prezentatoarea de la MasterChef România s-a ”duelat” în voce cu Maria Buză, însă nu oricum, ci acompaniată de Horia Brenciu și Smiley. Ce să mai, Ginuța a întreținut atmosfera de pe ringul de dans de la nunta prietenei sale, iar invitații i-au urmat imediat exemplul. Spirit energic, cu emoție în glas și lacrimi de fericire, Gina Pistol a cântat cot la cot cu prietena ei melodia trupei Azur:”Se mărită Mona mea”.
Ce meniu au avut invitații la nunta Monicăi Bîrlădeanu
Petrecerea de la Palatul Snagov a fost organizată în mare secret, iar Monica Bîrlădeanu s-a ocupat îndeaproape de fiecare detaliu. De la aranjamentele florale, la locație, decorațiuni, cadourile pentru invitați până la meniu și tortul mirilor. Cei doi proaspăt căsătoriți au ales pentru invitații lor un meniu cu delicatese, dar și mâncăruri tradiționale românești reinventate.
Starter: ou de găină aromat cu sfeclă, file de somon uscat, cu arome de lămâie și portocale, piept de rață afumat, servit cu dulceață și tomate, salată de crevete cu sos cocktail, tartină cu icre roșii, tartină cu icre negre, terină de ficat de gâscă servită cu dulceață de ceapă, biscuit sărat, trio de brânzeturi și smochine.
Felul 1 – sturion rumenit (servit cu unt negru, icre de lămâie și cripsy rucola, salată de cus-cus în foaie de orez copt și morcov caramelizat)
Felul 2 – sarmale în cuib (învelite în frunză de hrean, tei, viță și varză, coapte în cuptor cu mult vin alb sec și borș de casă, servite pe mămăliguță friptă, smântână, costiță și ardei iute)
Felul 3 – medalion din mușchiuleț de porc în crustă de verdețuri, sos barbeque, cartofi copți în cuptor cu ulei de măsline, și aromați cu rozmari sau pulpă de rață coaptă, servită cu varză roșie călită cu mere și ceapă, salată de castraveți noi, murați, aromați cu mărar și ulei de floarea soarelui.