Gestul neașteptat făcut de Ilinca Vandici după despărțirea de soț: și-a luat copilul și a plecat… unde a mers vedeta cu băiețelul ei de 6 ani și ce s-a întâmplat în familia ei

Ieri, CANCAN.RO detona bomba. Ilinca Vandici și soțul ei nu mai formează un cuplu. Andrei Neacșu a părăsit de câteva luni căminul conjugal și s-a mutat într-un apartament de pe Șoseaua Nordului. Mai mult, omul de afaceri ar avea, deja, o nouă iubită. În exclusivitate, pentru CANCAN.RO, vedeta Kanal D a confirmat despărțirea de tatăl copilului ei și a mărturisit că trece printr-o perioadă dificilă.

În exclusivitate, pentru CANCAN.RO, Ilinca Vandici a confirmat că ea și soțul ei s-au despărțit:”Într-adevăr, trecem printr-o perioadă dificilă, nimeni nu este pregătit pentru așa ceva. Am încercat îndelung să ne salvam relația, de ceva timp am ales să locuim separat”, a declarat Ilinca Vandici, în exclusivitate, pentru CANCAN.

Ilinca Vandici i-a făcut băiețelului ei, Zian, o surpriză minunată, petrecând o minivacanță în însoritul Dubai. La sfârșitul săptămânii, între filmările pentru emisiunea „Bravo, ai stil!”, de la Kanal D2, vedeta a urcat în avion alături de micuțul în vârstă de 6 ani, și împreună au dat startul unei aventuri de neuitat. Itinerariul a inclus unele din cele mai spectaculoase atracții pentru copii din Dubai.

Decizia de a plecat în vacanță, vine la scurt timp după ce s-a spus că Ilinca și soțul ei s-au despărțit. De altfel, în ultima perioadă, vedeta nu a mai fost văzută în compania acestuia.

„Zian adoră aventura, parcurile de distracții și, după experiența Disneyland, de acum câteva luni, mi-am dorit să mergem împreună într-o nouă expediție, așa cum ne place nouă să spunem, dar, de această dată, într-o destinație caldă, care să ofere mult mai multe atracții pentru copii. Am ales Dubai, după ce m-am documentat ce poți face acolo cu un copil de vârsta lui.

Am avut doar patru zile la dispoziție, din pricina filmărilor pentru emisiune, dar au fost pline de momente unice de care ne-am bucurat foarte mult.

Am plecat cu zborul de noapte și am ales de această dată business class, unde sunt fotolii care se transformă în pat, perfect orizontal, pentru ca Zian să poată dormi. A contat acest aspect pentru noi pentru ca, a doua zi dimineață, când urma să ajungem, să fim odihniți și să putem începe să explorăm destinația”, declară Ilinca Vandici.

„Sunt foarte recunoscătoare pentru că reușesc să îi ofer lui Zian momente unice și amintiri de neuitat. Sunt fericită că, alături de el, și copilul meu interior se bucură de aceste clipe minunate și, astfel, mi se pare că reușesc să rescriu povestea propriei copilării. Mulți m-ați întrebat de ce am ales Dubai ca și destinație de vacanță alături de copil. E simplu! Pentru că aici am găsit o mulțime de locuri și activități super atractive pentru copii și nu ne-am plictisit nici măcar o secundă! Sunt recunoscătoare, așadar, pentru tot!”, povestește Ilinca Vandici.

Exit mobile version