Gospodinele se apropie cu pași repezi de perioada în care încep pregătirile pentru masa de Crăciun. Carnea de porc este la mare căutare și în acest an, iar reprezentanții Lidl vin cu oferte greu de combătut. În funcție de veniturile și nevoile fiecăruia, ofertele de sărbători sunt cât se poate de variate. Cât costă o jumătate de porc de 40-50 kg.
La fel ca aproape în fiecare an, cu doar câteva săptămâni înainte de Crăciun, carnea de porc este la mare căutare, iar porcul la jumătate este prezent și în ofertele marilor retailerilor din România. Reprezentanții Lidl vin cu oferte greu de refuzat pentru clienții lanțului de supermarketuri. Mai exact, toate cele necesare pentru pregătirea preparatelor tradiționale românești de pe masa de Crăciun.
În funcție de preferințele, bugetul și nevoile fiecăruia, este bine de știut că în funcție de unde alegeți să cumpărați carnea, de la gospodari, piețe, ferme, măcelării sau supermarketuri, prețul și calitatea poate să difere.
Jumătatea de porc este disponibilă la vânzare fără cap, coadă și picioare, iar carnea este livrată tranșată și ambalată în trei cutii marcate distinct. Plata integrală se face în momentul ridicării comenzii, iar oferta este disponibilă în limita stocului disponibil.
Jumătate de porc (care cântărește 40-50 de kilograme) se vinde la Lidl cu prețul de 15,90 de lei/kilogram. Ceea ce înseamnă că prețul total ar fi între 636-795 lei.
”Produsul este ambalat în 3 cutii separate, iar la ridicarea rezervării din magazin, clienților li se vor înmâna de către angajator 3 cutii marcate distinct, numerotate cu 1, 2 și 3. Prețul de vânzare final pentru jumătatea de porc va fi determinată și achitată la momentul achiziției în magazin.
Produsele alimentare nu pot fi restituite decât în cazul prezentării unui motiv întemeiat (în caz de neconformitate). Poți consulta toate informațiile despre produsele rezervate la momentul primirii acestora de la responsabilul de tură în magazin”, se arată pe site-ul Lidl.ro.
Lucrurile stau diferit în cazul porcilor care sunt vânduți direct din gospodăriile țăranilor. Conform siteurilor de anunțuri din România, un kilogram de carne de porc costă între 16 și 20 de lei. Potrivit legii, vânzarea porcilor direct din gospodărie este interzis dacă nu există dovada unui control din punct de vedere sanitar veterinar.