Gabriela Cristea, din nou pe mâna medicilor: „Laringita mi-a dat niște reacții urâțele ce m-au adus din nou la spital”
Gabriela Cristea traversează din nou o perioadă dificilă din punct de vedere medical. Vedeta a fost nevoită să ajungă iar pe patul de spital, iar vestea a fost dată chiar de ea, pe rețelele sociale. Problemele de sănătate par să nu-i dea pace, deși în urmă cu o lună a trecut printr-o altă viroză puternică.
Fosta prezentatoare TV le-a mărturisit fanilor din online că se confruntă cu o formă severă de laringită, care i-a provocat simptome îngrijorătoare.
„Și starea mea de sănătate e încă precară. Laringita mi-a dat niște reacții urâțele ce m-au adus din nou la spital. Doar e weekend. Am avut o noapte oribilă, dar acum sunt mai bine”, a scris Gabriela Cristea într-un story postat pe Instagram.
Cu doar o zi înainte, vedeta anunța pe Facebook că boala pare să se agraveze:
„Aproape două săptămâni de când sunt bolnavă. Astăzi în loc să mă simt mai bine, am răgușit de tot. Așa răceală?”, a scris ea.
Aceasta nu este prima oară când Gabriela ajunge la spital în ultima perioadă. Luna trecută, prezentatoarea a avut parte de o viroză serioasă care a necesitat tratament de urgență.
„Am reușit să «nu ratez» viroza din sezonul acesta. Dimineață am început să mă simt rău și până seara, simptomele m-au trimis direct la camera de gardă. Noroc că medicii de aici au știut ce să-mi facă și m-au pus pe picioare, restul tratamentului îl fac acasă la mine în pătuț”, declara vedeta în martie.
Gabriela Cristea, activă și în bucătărie: Cozonacii ei premium fac furori de Paște
Chiar dacă sănătatea i-a pus unele piedici, Gabriela Cristea nu renunță la pasiunea sa pentru gătit. În prag de Paște, vedeta se pregătește intens pentru onorarea comenzilor de cozonaci, produse din ingrediente de cea mai bună calitate.
„Folosim numai ingrediente premium: unt, ouă free range, lapte bio, cremă de fistic/gianduia, nuci și fructe din surse locale”, explică Gabriela pe site-ul său.
Printre preferatele clienților se numără cozonacul cu cremă de ciocolată și nucă (98 lei/900g) și cel cu fistic (178 lei/900g), ambele fiind apreciate pentru gustul bogat și textura moale.
Alături de ea, și alte vedete și-au pus sortul de gospodină. Laura Cosoi, prin „Cuptorul Brâncovenesc”, oferă cozonaci cu maia naturală la prețuri accesibile, în timp ce Anna Lesko a împărtășit o rețetă proprie cu nucă și vișine, perfectă pentru gospodinele care doresc să prepare desertul acasă.