Viața Andei a fost curmată violent, la doar 22 de ani. Când au auzit ce s-a întâmplat cu cei care au ucis-o, bieții părinți ai tinerei nu au mai rezistat. Zguduitor ce au făcut azi… ce s-a întâmplat cu ei:

Părinții Andei Dănăilă, tânăra din Darabani ucisă în noaptea de Înviere, în 2016, în timpul unei curse ilegale de mașini, cer și acum dreptate după moartea fiicei lor. Cei vinovați de accident au fost condamnați la șase ani și zece luni de închisoare, o pedeapsă mult prea mică pentru viața fiicei lor, cred cei doi părinți îndurerați. Anișoara și Giovani Dănăilă au intrat în greva foamei, în semn de protest.

Soții Dănăilă au intrat, de joi, în greva foamei pe termen nelimitat în semn de protest față de decizia judecătorilor de la Botoșani. Cei doi tineri care le-au ucis fiica, pe Anda (foto), în noaptea de Înviere, după ce au provocat un grav accident, în timpul ujnei curse ilegale de mașini, au fost condamnați la șase ani și zece luni de închisoare.Părinții tinerei a cărei viață a fost curmată violent, la numai 22 de ani, au venit în Piața Revoluției din Botoșani pentru a-și striga durerea. Mama ținea strâns la pieptul tabloul cu Anda, alături de un buchet de flori, iar tatăl avea în mâini o candelă, dar și două pancarde cu mesaje dure la adresa justiției.

„Fata mamei, draga mamei, scumpa mamei, cine ți-a luat zilele? Ce dreptate ți-au făcut, fata mamei? Anda! Anda! Vino să vezi dreptatea. Ți-au luat zilele ca la pisică și au dat la criminali 5 ani. Împușcați-ne, luați-ne viața! Nu mai vrem să trăim!”, a strigat Anișoara Dănăilă, după cum relatează stiri.botosani.ro.

În mașina în care se afla Anda era și fratele acesteia, Șerban, care a fost grav rănit și a rămas cu sechele în urma accidentului. Are probleme la un picior și mai are nevoie de două operații. Cu toate acestea, părinții spun că fiul lor nu va mai fi niciodată ca înainte.

Pe 1 august 2016, Anda Dănăilă urma să împlinească să împlinească 22 de ani și să se pregătească de nuntă. O cursă ilegală de mașini între doi interlopi din orașul Darabani (Botoșani), produsă în naopeta de Înviere, i-a curmat viața după ce una dintre mașinile angrenate în această întrecere a derapat și a lovit mașina condusă de Anda, în care se afla și fratele ei mai mic. Impactul a fost foarte violent, încât amândoi au rămas încarcerați, iar medicii nu i-au mai putut salva decât pe fratele fetei. Anda a murit la scurt timp, în vreme ce șoferii celor două mașini care se întreceau au scăpat nevătămați. Din cercetări s-a stabilit că vinovați de tragedie se fac Florin Stănescu și Emil Bujor, doi interlopi locali care au mai avut probleme cu poliția. După accident, mama Andei a început să primească amenințări cu moartea.

sursa: libertatea.ro.

Exit mobile version