Pensionarii pot primi a 13-a pensie! Despre ce sumă este vorba și când pot intra pensionarii în posesia banilor

Pensionarii cu venituri mici pot primi a 13-a pensie, este anunțul făcut de coaliția de Guvernare. Despre ce sumă este vorba și când pot intra pensionarii în posesia celei de-a 13-a pensii!

Vești bune pentru pensionarii cu venituri mici din România care ar urma să primească cea de- a 13-a pensie! Coaliția de guvernare ia în calcul acordarea, din nou, a celei de-a 13-a pensii persoanelor vârstnice din România care au venituri modeste.Pensionarii primesc a 13-a pensie! Acesta este anunțul făcut de coaliția de Guvernare care dorește acordarea, din nou, a celei de-a 13-a pensii persoanelor vârstnice din România care au venituri modeste.

A 13-a pensie este, de fapt, un ajutor social care se va acorda pensionarilor cu venituri mici, într-o singură tranșă.

Premierul Nicolae Ciucă a vorbit și despre condițiile pe care trebuie să le îndeplinească pensionarii pentru a putea beneficia de a 13-a pensie. Potrivit premierului, cei care vor intra în posesia banilor vor fi pensionarii cu venituri cuprinse între 1000 și 1500 de lei.

Despre ce sumă este vorba și când intră a 13-a pensie

Referitor la suma pe care ar urma să o primească pensionarii ale căror venituri nu depășesc 1500 de lei, premierul Nicolae Ciucă a declarat că, cel mai probabil, valoarea ajutorului acordat prin a 13-a pensie va fi de 700 de lei, la fel ca și anul trecut și va fi acordată într-o singură tranșa.

Guvernul nu a luat încă o decizie finală referitoare la acordarea celei de-a 13- a pensii.

Exit mobile version