Mircea Geoană, impresionat de o tânără gimnastă

România se pregătește pentru o nouă participare la Jocurile Olimpice, iar Mircea Geoană a rămas impresionat. O tânără gimnastă la impresionat pe fostul președinte PSD

„Uitați-vă câți români din Diaspora ai căror copii sau chiar copii născuți acolo joacă pentru România. Am văzut ieri o știre. Pe lângă Anca Todoni, emulația Halep, Cîrstea, se vede la cele tinere. Uite-o pe Todoni cum joacă. Îmi place mult tenisul.Am văzut ieri o știre despre echipa de gimnastică care pleacă la Jocurile Olimpice de la Paris, care s-au calificat pentru prima dată după 14 ani, și vine o gimnastă de a noastră, un copil, nu i-am reținut numele, cu un ursuleț în brațe, adolescentă și e în lotul olimpic al României.Am auzit că vorbea puțin ezitant românește. Vorbea românește, dar nu avea nici vocabularul, avea și puțin accent. Și-o întreabă reporterul dacă ia cu ea și the bear (n.r. – ursulețul). Și răspunde că da. Era de fapt din Italia sau Spania, născută din părinți români și a ales să meargă să reprezinte culorile României.

M-a impresionat foarte mult. Sunt milioane de români în Diaspora. Și îi văd și pe cei de la fotbal și de la alte sporturi. Mă, chiar dacă am plecat din țară, dacă țara mă cheamă, mă duc și mă lupt pentru tricolorul României”, a declarat Mircea Geoană, în exclusivitate la „SPORT ȘI POLITICĂ” cu Horia Ivanovici.

Exit mobile version