Marele absent de la nunta lui Smiley cu Gina Pistol! Cântăreţul n-a vrut să audă de el şi nici măcar nu l-a invitat

Smiley și Gina Pistol au trăit cele mai frumoase momente, sâmbătă, când și-au jurat iubire pentru totdeauna. Cei doi s-au căsătorit, iar nunta a ieșit fix așa cum și-au dorit. Familia și cei dragi le-au fost aproape în ziua cea mare, iar distracția a fost în toi până la primele ore ale dimineții. Chiar și așa, mulți colegi de breaslă de-ai artistului nu și-au făcut apariția. Cine a fost marele absent de la nunta anului? Nici prin cap nu ți-ar fi trecut!

Smiley și Gina Pistol s-au căsătorit, sâmbătă, iar petrecerea a fost de vis. Vedeta Pro TV și prezentatoarea de la Antena 1 s-au distrat pe cinste în compania celor dragi și a familiei. Alături le-au fost oamenii importanți din viața lor, care nu au putut să lipsească de la nuntă, bineînțeles. Au fost, totuși, și absenți la evenimentul anului. Spre exemplu, Andra și Cătălin Măruță, colegi de trust cu Smiley. Cântăreața și Măruță nu au onorat cu prezența lor, pentru că erau ocupați cu alt eveniment. Chiar și așa, jurata de la Românii au Talent a ținut să le transmită proaspeților căsătoriți un mesaj emoționant.„Să le spunem Casă de Piatră. Gina, Smiley să fiți fericiți, sănătoși, vă iubim din toată inima și vă transmitem toată dragostea noastră. Să aveți distracție frumoasă acolo”, a ținut să spună Andra, într-un mesaj postat pe contul ei de Instagram.

Cine a fost marele absent de la nunta lui Smiley

Surprinzător, nu Andra și Cătălin Măruță au fost marii absenți de la nunta lui Smiley și a Ginei Pistol, ci Alex Velea și Antonia. Se știe clar că între cei doi artiști a existat o prietenie lungă și că, pe vremuri, erau de nedespărțit. CANCAN.RO a aflat un detaliu controversat: numele lui Alex Velea nu a apărut pe lista lungă de invitați de la nunta anului. Mare le-a fost mirarea tuturor, după ce au văzut că vechiul prieten al lui Smiley nu a onorat cu prezența. Se pare că soțul Ginei Pistol nu a vrut să audă de „fratele” lui din tinerețe, așa că nu l-a invitat la nuntă.

Nici până-n ziua de azi nu se știe exact ce s-a întâmplat între ei, căci nu-și mai vorbesc. Nu au mai fost văzuți în același anturaj, nu au lansat piese împreună și nici nu au mai apărut pe la diferite evenimente. La un moment dat, Velea chiar și-a făcut un tatuaj cu chipul lui Smiley, pentru prietenia ce-i lega.

Gurile rele spuneau că ruptura s-ar fi produs după ce Alex Velea a plecat de la HaHaHa Production și a luat-o, de unul singur, pe un drum diferit. Și-a înființat Golden Boy Society și n-a mai existat colaborare între el și Smiley. Deși, la început, lucra doar cu casa de producție a lui Andrei, de câțiva ani Velea își face singur piesele, în studioul lui.

Nunta lui Smiley și a Ginei Pistol a trecut, însă Alex Velea și Antonia nu și-au făcut apariția. Mai mult decât atât, cei doi cântăreți nici nu le-au transmis vreun mesaj public proaspeților miri.

Exit mobile version