Lovitură de teatru! Am aflat cine e, de fapt, Carla’s Dreams! ALUNIȚA l-a dat de gol, în timpul ultimului concert! E un artist celebru din România

Surpriză de proporții! Carla’s Dreams nu este Andrei Țăruș, așa cum s-a crezut inițial și așa cum au anunțat cu surle și trâmbițe rușii de la life.ru! A fost nevoie de o aluniță pentru a desluși marele mister!S-a întâmplat weekend-ul trecut, în timpul unui concert, găzduit de Arenele Romane din București! Printre artiștii invitați să cânte s-au numărat Delia, Viţa de Vie, Coma, Macanache, Zdob şi Zdub, Taraf de Haidouks și, nu în ultimul rând, Carla’s Dreams!

Vopseaua de pe fața i-a dat niscaiva bătăi de cap solistului faimosei trupe basarabene și, astfel, s-a putut vedea că interpretul are o aluniță situată chiar în partea dreaptă a maxilarului. Aluniță nu doar asemănătoare, dar identică – atât ca mărime, cât și ca poziționare – cu cea a lui… Roman Burlacă!

Roman este un faimos artist basarabean, celebru în România. A recunoscut în urmă cu ceva vreme ca este membru al proiectului Carla’s Dreams și au existat anumite speculații cum că ar fi chiar solistul. Fără nicio dovadă, însă! Până acum!

Sursa: Fanatik.ro

Exit mobile version