Invitații de la nunta lui Alin Oprea au rămas fără replică. Ce au putut să vadă la biserică, așa ceva e rar în România

Alin Oprea și Medana trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de câțiva ani. Celebrul artist și aleasa inimii s-au căsătorit, vineri, și au avut parte de o nuntă ca-n povești.

Cei doi amorezi au spus DA, anul trecut, în fața ofițerului de la Starea Civilă, iar ieri s-au bucurat de marele eveniment din viața lor. A ieșit o petrecere pe cinste, unde invitații s-au distrat și au dansat întreaga noapte.Alin Oprea și Medana sunt împreună de patru ani, iar în luna decembrie 2022 aceștia au spus DA în fața ofițerului de la Starea Civilă. Cei doi au avut parte de o cununie civilă restrânsă, însă și-au dorit ca nunta să fie evenimentul anului 2023. Zis și făcut! Cel care a organizat întreaga petrecere a fost chiar solistul de la Talisman.

Alin s-a ocupat de marele eveniment din viața lui, iar totul a ieșit ca la carte. Cântărețul și soția lui le-au pregătit multe surprize invitaților, care s-au bucurat de un meniu ales și de un restaurant de lux din Capitală.

Artistul și Medana au avut opt perechi de nași, nume sonore din showbizul de la noi. De precizat faptul că nu este chiar obișnuit ca un cuplu să fie cununat religios de opt perechi de nași. Așa ceva este rar la noi în țară.

Medana a schimbat mai multe ținute și a îmbrăcat o rochie de mireasă superbă, specială și aparte, pentru care a primit toate laudele.

Cuplul a fost atent la micile detalii, iar petrecerea s-a dovedit a fi una reușită. Valsul mirilor a fost desprins din povești, căci Alin a pregătit o piesă specială pentru acel moment al serii. Toți invitații au rămas mască atunci când au auzit-o.

Exit mobile version