„Guvernul a capturat un OZN!” Dezvăluirea care poate SCHIMBA tot ceea ce bănuiam despre extratereștri

Fostul șef al unui program de cercetare OZN al guvernului SUA a afirmat că există o navă spațială extraterestră capturată undeva în America, iar oamenii de știință încearcă să-i afle secretele.

Dr. James Lacatski – un fost șef al Programului de aplicare a sistemelor de arme aerospațiale avansate (AAWSAP) al Pentagonului – a scris o carte despre investigațiile ce vizează așa-numitele OZN-uri în care este implicat Pentagonul.În carte, el susține: „Statele Unite ale Americii sunt în posesia unei „ambarcațiuni de origine necunoscută și au obținut cu succes accesul în interiorul acesteia”, potrivit Daily Star.

„Această ambarcațiune avea o configurație simplificată, potrivită pentru zborul aerodinamic, dar fără aripi de evacuare de admisie sau suprafețe de control. De fapt, părea să nu aibă motor, rezervoare sau combustibil”, scrie reprezentantul Pentagonului.

Pentagonul are un proiect dedicat studierii OZN-urilor
Podcasterul Jeremy Corbell i-a cerut entuziasmat doctorului Lacatski să confirme această declarație, la care fostul om de știință al Agenției de Informații a Apărării a spus calm „da”. AAWSAP a fost un proiect de 22 de milioane de dolari creat pentru a investiga capabilitățile bizare și greu de explicat științific ale „OZN-urilor” raportate de mai mulți militari americani.

Dr. Lacatski, împreună cu colegul Dr. Colm Kelleher, au contribuit la realizarea celei mai cuprinzătoare baze de date OZN-uri asamblate vreodată. În timp ce multe dintre acele 200.000 de rapoarte OZN aveau explicații perfect raționale, au existat câteva care păreau să demonstreze o tehnologie care este mult mai avansată decât orice produs până acum de oameni.

După ce programul a fost lansat în 2008, el le-a spus reporterilor: „Oamenii spun: „Ei bine, ne vom uita doar la mașinile cu piulițe și șuruburi”. Ei bine, mai bine ai veni cu multă fizică la bord. Sunt structuri mult mai avansate decât suntem capabili acum să producem”

El a explicat: „Și apoi mai sunt și alții care spun: „Ei bine, nu sunt nimic mai mult decât fantome. O parte din lumea paranormală.’ Nu, sunt un hibrid al ambelor zone”.

„OZN-urile ar fi produsul unei tehnologii care integrează fizic și fenomene psihice”
În noua sa carte Skinwalkers at the Pentagon: An Insiders’ Account of the Secret Government UFO Program, care a fost scrisă în colaborare cu Dr Kelleher, el explică cât de stranie este tehnologia acestora.

„Totul funcționează ca și cum OZN-urile ar fi produsul unei tehnologii care integrează fizic și fenomene psihice… și afectează în primul rând variabilele culturale din societatea noastră prin manipularea parametrilor psihologici și fiziologici.”

Vorbind despre Weaponised, el a extins aspectele „paranormale” ale așa-numitului „Men In Black”. El a susținut că, în timp ce aceste figuri legendare – aparent nu chiar umane – vor să minimizeze existența OZN-urilor, ele păreau să promoveze în secret interesul pentru acest fenomen.

Exit mobile version