Gina Pistol, gest ireal în faţa lui Cătălin Scărlătescu la nuntă. Ce a făcut când bucătarul i-a întins plicul cu bani

Sâmbătă, 27 mai 2023, Gina Pistol și Smiley s-au căsătorit! Imediat după ce a avut loc ceremonia religioasă, s-au îndreptat spre localul din Snagov, acolo unde a avut loc petrecerea! Printre invitații care le-au dăruit cadouri celor doi îndrăgostiți se numără și chef Cătălin Scărlătescu. Totuși, prezentatoarea TV a recurs la un gest ireal în fața juratului show-ului culinar de la Antena 1!

Ziua de sâmbătă, 27 mai 2023, a fost plină pentru Smiley și Gina Pistol. Cei doi îndrăgostiți s-au prezentat la Starea Civilă și, apoi, au luat parte la ceremonia religioasă. Detaliul pe care rar îl întâlnești la nunți: Gina Pistol a refuzat plicul cu bani

Chef Cătălin Scărlătescu i-a întins Ginei Pistol un plic consistent cu bani. Bucătarul de la Antena 1 și Ginuța se cunosc de mulți ani și, de-a lungul timpului, și-au format o strânsă relație de prietenie – aspect pe care l-au expus, de multe ori, pe micile ecrane!

Așadar, celebrul bucătar, pregătit regulamentar cu plicul plin de bani a abordat-o pe Gina pentru a i-l înmâna, însă, soția lui Smiley l-a refuzat categoric, așa cum a refuzat acest tip de cadou și din partea celorlalți invitați. CANCAN.RO a aflat că nunta celor doi nu a fost nici cu dar, nici cu barter! Mai mult decât atât, artistul și prezentatoarea de la Antena 1 și-au dorit să organizeze totul cu banii proprii. Cu alte cuvinte, nu au dorit, sub nicio formă, să facă din nunta lor o afacere! Este, într-adevăr, un detaliu pe care rar îl întâlnești la nunți!

Pe de altă parte, Ginuța și Andrei au acceptat daruri, dar nu sub formă de bani, din partea invitaților. Tot ceea ce și-au dorit cei doi a fost să își organizeze o petrecere pe cinste, unde să se distreze cu oamenii dragi din viețile lor, fără să aibă vreun gând în a recupera banii din investiție.

Exit mobile version