Explozie de proporții în Călimănești.

În noaptea de miercuri spre joi, județul Vrancea a fost zguduit de o explozie puternică urmată de un incendiu devastator la magistrala de gaz de la Călimănești. Această tragedie a dus la pierderea a patru vieți și rănirea mai multor persoane implicate în lucrările de construcție a Autostrăzii Moldovei.

Evenimentul tragic a avut loc în jurul orei 1:30 dimineața, atunci când pompierii au fost alertați cu privire la explozii masive. Din cauza gravității incidentului, a fost activat planul roșu de intervenție pentru a gestiona situația de urgență. Cu toate acestea, încă nu se cunoaște cu exactitate ce a provocat explozia, iar cercetările sunt în curs de desfășurare pentru a elucida cauzele acestei tragedii.Explozie puternică pe A7

Din păcate, patru persoane au fost găsite carbonizate în urma exploziei și a incendiului devastator, conform reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgenţă (ISU) Vrancea. Alte două persoane rănite au suferit arsuri grave și au fost transportate de urgență la spitale din București, unde primesc îngrijire medicală specializată.

Cei trei răniți rămași au fost aduși la Spitalul Municipal Adjud pentru a primi tratamentul necesar. Incendiul care a cuprins zona a fost stins după aproximativ trei ore de eforturi intense ale pompierilor. Cu toate acestea, operațiunile de răcire a utilajelor din zona afectată continuă pentru a preveni reizbucnirea flăcărilor și pentru a asigura siguranța echipelor de intervenție.

Exit mobile version