Ei sunt naşii Ginei Pistol şi al lui Smiley

George și Maria Manole sunt nașii de cununie a lui Smiley și Gina Pistol, prietenii lor de ani buni.

UPDATE 17:42: Au sosit și primii invitați la restaurantul de pe malul lacului Snagov. De la marele eveniment nu putea lipsi, bineînțeles, Pavel Bartoș. Mândru și vesel, prezentatorul de la Românii au Talent a venit să îi fie alături lui Smiley, dar și Ginei Pistol!La nunta lui Smiley participă desigur, și Șerban Cazan, producătorul muzical de la HaHaHa Production, care este și cel mai bun prieten al lui Smiley. El a făcut câteva declarații despre nunta artistului, la care așteaptă cu nerăbdare să se distreze.

„Am vorbit cu ei dimineață, erau foarte emoționați amândoi. Abia așteptăm să ne distrăm și să ne bucurăm pentru ei”, a spus Șerban Cazan pentru reporterii prezenți.

Smiley și Gina Pistol formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbizul autohton. După șapte ani de relație, artistul și prezentatoarea TV au decis că este momentul să își ducă povestea de iubire la următorul nivel: căsătoria. Astfel, marele eveniment, pe care cei doi nu îl vor uita vreodată, are loc chiar astăzi. Cum și nașii au un rol important la o nuntă, mulți s-au întrebat cine vor fi părinții lor spirituali. Cu siguranță, nu cei ai fiicei lor, Josephine.

Cine sunt nașii de nuntă ai lui Smiley și Gina Pistol

Până acum nu s-au aflat prea multe detalii despre nunta lui Smiley și a Ginei Pistol. Știm, totuși, că marele eveniment va avea loc la Snagov și că mirii nu vor respecta tradițiile și obiceiurile clasice. Artistul a fost cel care a dat câteva detalii din culisele evenimentului și a dezvăluit cine vor fi nașii lor. Ei bine, deși nu a dat nume concrete, Smiley a subliniat faptul că nu vor fi cei care le-au botezat fiica. Sunt prieteni vechi de-ai cuplului, onorați că au această misiune.

Exit mobile version