Dupa moartea Denisei, o alta tragedie! A murit la doar 28 de ani. Manelistii sunt in stare de soc:

Lumea manelelor este în doliu, după ce un artist de doar 28 de ani s-a stins din viaţă la doar 28 de ani.

Alex de la Caracal a făcut anunţul trist pe contul personal de socializare. El a dezvăluit că Denis Oprea, cunoscut drept Ernest Edwards, s-a stins din viaţă la doar 28 de ani.



”Cu durere în suflet am primit această veste. Azi s-a stins din viaţă colegul nostru scump şi drag pe care l-am iubit cu toţii pentru bunătatea lui şi calităţile lui. Dumnezeu să-l odihnească pe Ernest Edwards! Să ai grijă de acolo de sus de noi”, a scris Alex de la Caracal pe Facebook.

CITEȘTE ȘI: Dezvaluiri explozive despre boala Denisa Raducu! Asta este alimentul care ar fi putut declansa boala crunta! Multi il consuma zilnic

Madalin Pribu si Florin Condurateanu vin cu informatii noi legate de posibilul motiv care a stat la baza declansarii bolii Denisei Raducu. Jurnalistii sustin ca prietenii si colegii artistei au povestit ca Denisa obsnuia sa consume alimente de la fast-food.

„Inainte sa se intample tragicul eveniment cu Denisa, noi ne tot intrebam, ne intrebam si cu medicii, cum o fata de 27 de ani a ajuns in stadiul asta. Cum rganismul ei sa nu lupte cu cancerul, cu boala.

Viata ei de zi cu zi era un haos total, nu avea parte nici de mese regulate, nici de somn. Devenise dependenta de fast-food, isi cumpara multi hamburger, arunca painea si manca doar carnea. Care nu prea este carne. Era dependenta. Erau numai chimicale. Ea zilnic facea asta, ani de zile s-a creat o dependenta. Manca cand ii era foame, nu manca regulat. Stiu asta de la prietenii ei, colegii de munca. Substantele alea care sunt bagate in acea carne, in ani de zile nu fac bine organismului”, a declarat Madalin Pribu.

Florin Condurateanu a vorbit si el de efectele devastatoare ale alimentelor pline de chimicale.

„Toata lumea a ajuns la concluzia ca aceasta mancare pe graba este un cocktail molotov care explodeaza la interior. Si cartofii aia prajiti in acelasi ulei. Stilul asta de a manca ceva ce nu este adaptat la organismul nostru, organismul nostru nu stiu sa-l descompuna”, a povestit Florin Condurateanu.

„Vreau sa va spun doar ca eu o cunosc pe sora mea si nu a fost dependenta de mancarea de tip fast-food. Ea avea mare grija, pe mine ma certa cand mancam. Una este sa mananci o data pe luna si una e sa mananci zilnic. Ea avea mare grija ce manca. Mama mergea cel putin o data pe luna si ii facea mancare. Nu bea niciodata bauturi energizante, avea mare grija cate inghetate mananca pe zi, in concediu. E un cumul de mai multi factori, dar nu devenise dependenta de acest gen de mancare”, a declarat Adelina, sora Denisei Raducu, pentru WOWbiz.

Exit mobile version