Cine a fost, de fapt, marea iubire a lui Pepe? Nu, nu este vorba despre Oana Zăvoranu sau Raluca Pastramă

Să vezi și să nu crezi! Nu Oana Zăvoranu, nu Raluca Pastramă, ci altă femeie este cea care l-a marcat pentru totdeauna pe Pepe! Cine a fost, de fapt, marea iubire a celebrului artist? Vei rămâne surprins când vei afla!

De-a lungul vieții, ghinioanele l-au urmărit pe Pepe, iar artistul a eșuat, din nefericire, în fiecare relație pe care a avut-o! Chiar și așa, deși viața a ales de fiecare dată contrar dorințelor lui, Pepe a fost dintotdeauna marcat de una dintre poveștile de dragoste pe care le-a trăit! Și dacă vă gândeați la cea cu Oana Zăvoranu sau la cea cu Raluca Pastramă, nici gând!Dana Gheorghe, marea iubire a lui Pepe
Dana Gheorghe, pe numele ei, este femeia de care îndrăgitul cântăreț a fost îndrăgostit nebunește înainte de a o cunoaște pe Oana Zăvoranu! Dana și Pepe s-au cunoscut în urmă cu 20 de ani, în anul 2000, la un concert! A fost dragoste la prima vedere, iar cei doi nu au stat prea mult pe gânduri și au format unul dintre cele mai solide cupluri de la vremea respectivă!

Din păcate, dragostea lor a ținut doar trei ani! Dana și Pepe s-au despărțit din cauza faptului că artistul era tot timpul plecat în concerte și nu mai dispunea de timpul necesar pentru a sta și cu iubita sa! Nu s-au certat, nu a fost vorba de niciun scandal, ci a fost o decizie de comun acord!

”Ne-am despărțit fără să ne certăm, fără niciun fel de scandaluri. E frumos să rămâi cu amintiri plăcute de la cea cu care ai stat atâta timp”, declara Pepe în urmă cu 17 ani, după despărțirea de Dana.

Pepe, urmărit de ghinioane
Chiar și așa, viața a mers mai departe și, în cele din urmă, cei doi au continuat să-și caute sufletul pereche! Pepe își găsise liniștea alături de Oana Zăvoranu, iar Dana lângă fotbalistul Bogdan Mara, cu care are gemeni, pe Cristian și Maria. Și dacă fosta iubită a artistului a rămas alături de bărbatul iubit, Pepe a continuat să treacă prin despărțiri!

A eșuat în primul mariaj alături de Oana Zăvoranu, iar divorțul a fostul unul cu scandal. La 9 ani de la dezamăgirea prin care a trecut, povestea s-a reluat și în cazul căsniciei cu Raluca Pastramă. Raluca și Pepe vor ajunge la notar și vor divorța în liniște, fără să fie nevoiți să ajungă în instanță! Artistul este cel care a confirmat despărțirea de soția sa, după ce ea i-a cerut divorțul!

Exit mobile version