Ce diferență de vârstă este între Diana și Silvestru Șoșoacă. Cum s-au cunoscut cei doi, de fapt

Diana și Silvestru Șoșoacă sunt două personaje politice foarte cunoscute în România. Recent, au fost în atenția publică în urma unui mare scandal care s-a iscat în familia lor. Multe persoane s-au întrebat ce diferență de vârstă este între cei doi foști.

Își declarau dragostea și își promiteau marea cu sarea până când au început să se certe ca la ușa cortului. Mai mult decât atât, Silvestru Șoșoacă a anunțat public faptul că are de gând să divorțeze de soția sa. Chiar dacă senatoarea era cea care ținea discursuri publice, iar bărbatul a preferat să stea în umbră, de această dată a luat inițiativă și a spus tot ce avea pe suflet. El a susținut că Diana Șoșoacă nu mai este ca la început.Ce diferență de vârstă este între Diana și Silvestru Șoșoacă
Diana Șoșoacă este mai mereu prezentă la televizor, dar sunt puțini oamenii care știu detalii despre viața ei personală. Senatoarea a mai fost căsătorită de două ori, iar Dumitru-Silvestru Șoșoacă este al treilea soț al ei. De asemenea, au împreună doi copii.

Între Diana și Silvestru Șoșoacă nu este o diferență foarte mare de vârstă. Senatoarea este născută pe data de pe 13 noiembrie 1975 și are 49 de ani, iar soțul său este născut pe 5 februarie 1977 și are 47 de ani.

Așadar, Diana Șoșoacă este mai mare cu doi ani decât partenerul ei de viață. Totuși, asta nu i-a împiedicat să își trăiască povestea de dragoste. În urmă cu ceva timp, cunoscuta senatoare chiar a povestit cum a reușit Silvestru Șoșoacă să o cucerească.

„Cred că toți bărbații și-ar dori o soție ca mine pentru că nu prea stau pe acasă și ar sta foarte liniștiți, numai că văd că Silviu o caută cu lumânarea, stă pe lângă mine. Da, este cea mai mare iubire a vieții mele, prietenii noștri spun că noi avem cel mai frumos copil de crescut: România.

Ne-am cunoscut exact într-o luptă d-asta pentru România, pentru apărarea a tot ceea ce a mai rămas românesc. I-au închis vreo 3-4 site-uri în care vorbea despre lupta pentru recucerirea suveranității României, mai avem totuși o șansă.

Sunt liniștită, vorbește el acasă, ca eu să pot să compensez în public. M-a cucerit cu inteligența, evident… inteligența, sclipirea, impetuozitatea, curajul de a spune lucrurilor pe nume, verticalitatea și foarte multe cunoștințe de istorie. Nu mai avem 15 ani să ne cucerim cu frumusețea. Frumusețea este interioară, mentală.”, povestea Diana Șoșoacă, în urmă cu ceva timp.

Diana și Silvestru Șoșoacă/ Sursa foto: Facebook
Diana și Silvestru Șoșoacă sunt în prag de divorț: ”Ea trăiește din show”
Așa cum susține Diana Șoșoacă, lupta pentru România i-a unit pe ea și pe soțul ei, dar nu a putut să îi țină și împreună. De curând, în familia lor s-a iscat un mare scandal, iar Silvestru Șoșoacă a mărturisit că vrea să divorțeze. Totul a pornit după ce bărbatul a fost exclus definitiv din partidul soției sale – SOS România.

„Mie îmi pare rău și cer scuze tuturor oamenilor din SOS România, care anul asta se pregăteau să ne voteze. Sunt de împărțit foarte multe lucruri, aveam câteodată și zilnic certuri cu Diana. Știți că Diana nu poate să vorbească argumentativ cu nimeni. Din păcate, lucrurile sunt cum sunt.

Necazul cel mai mare este că Diana a făcut jocurile PSD-ului. A acoperit scandalul comasării alegerilor cu nebunia asta, cu certurile noastre. Ea trăiește din show, în rest nu poate să facă nimic.

Când am luat-o de soție era cu totul alta. De atunci se crede zeiță și se poartă foarte urât. Aproape nimeni nu mai e în jurul ei. Eu am găsit-o Macovei. În urma divorțului va trece la Macovei, la numele de fată.”, a declarat Silvestru Șoșoacă, la România TV.

Exit mobile version