Ce a făcut Elena Gheorghe la început de an! „Sunt sănătoasă tun”

Profesia este pe primul loc, dar tot pe același loc se situează și sănătatea, iar la acest capitol Elena Gheorghe (38 de ani) este foarte atentă și precaută.

Pentru că a avut un an cu multe concerte și urmează o perioadă la fel de aglomerată, la început de an artista și-a făcut o serie de controale medicale complete la o clinică renumită din Istanbul. La final de ianuarie, talentata cântăreață s-a aflat pentru două zile în clinica dotată cu aparatură modernă și a făcut o serie de analize și proceduri pentru a afla dacă este în regulă.“Am cunoscut-o pe Raluca Constantinescu – consilier la mediciturcia.ro, un om minunat și extrem de implicat în problemele de sănătate ale oamenilor. Oameni cu probleme delicate, grave, sau care se simt bine, dar sunt atenți și fac controale de rutină. Datorită ei am înțeles că e timpul să fac un check-up la Liv Hospital Istanbul. Check-up înseamnă un sistem complex și complet de analize și proceduri pe care le poți face într-o zi sau două, apoi pe baza tuturor examinărilor se întrunește o comisie de medici specialiști care vor da un diagnostic corect, precum și un tratament corect”, a explicat Elena Gheorghe pe Instagram.

“Analizele mele au ieșit perfect și sunt foarte bucuroasă”
Iată ce analize a făcut ea: examinări complete la medicul generalist, ginecologie, gastroenterologie, cardiologie, pneumologie, stomatologie, oftalmologie, diabet și boli de nutriție, precum și analize complete de sânge, inclusiv markerii tumorali, radiografie pulmonară, RMN cranian și abdominal, ecografie la tiroidă, la sâni, mamografie, EKG, test de efort, radiografie dentară.

Toate acestea într-o singură zi, iar a doua zi medicii i-au analizat tot dosarul medical și se pare că Elena are o sănătate de fier!

“Analizele mele au ieșit perfect și sunt foarte bucuroasă. Îi mulțumesc mult Ralucăi Constantinescu și echipei medicale de la Istanbul! O recomand cu multă încredere pe Raluca Constantinescu (consilier medical) care înlesnește toată intermedierea. Ea este omul principal care se ocupă de transportul pacientului, cazare și intermedierea medicală către specialiști”, şi-a anunţat Elena Gheorghe fanii.

Exit mobile version