Are trei copii si o familie fericita, insa putini stiu cine este sotul ei! Mirela Vaida a venit acum, in direct, si a dat vestea:

Bucurie mare în familia Mirelei Vaida! Alexandru, soțul vedetei, își aniversează astăzi ziua de naștere. Iar cum un astfel de eveniment nu avea cum să treacă fără să nu fie sărbătorit, frumoasa prezentatoare de televiziune i-a transmis un mesaj partenerului ei, în direct!

Mirela Vaida este una dintre cele mai iubite vedete din România. O vedeți zilnic la televizor, în rolul de prezentatoare a emisiunii „Acces Direct” sau pe rețelele de socializare, loc în care le împărtășește admiratorilor tot ce se mai întâmplă nou în viața ei. Chiar dacă are o mulțime de fani, puțini știu însă cum arată soțul ei.Astăzi, Mirela Vaida le-a făcut o surpriză plăcută fanilor și i-a încântat cu vocea ei inconfundabilă. Invitată la „’Neatza cu Răzvan și Dani”, celebra prezentatoare tv a cântat o melodie populară alături de o formație renumită din România, fiind îmbrăcată în port tradițional.

În acest sens, Mirela Vaida a transmis că este pasionată de muzică și că plănuiește să se întoarcă la „matcă” pentru a le arăta admiratorilor cât de mult îi place să cânte.

„Îmi doresc să nu uite că eu cânt la bază. Eu cânt, e pasiunea mea și cred că cu acest proiect vreau să mă întorc la matcă. Nu trebuie să se sperie nimeni că nu mă duc să iau pâine niciunui artist din România, este doar o pasiune de a mea”, a spus Mirela Vaida la „’Neatza cu Răzvan și Dani”.

Alexandru, soțul Mirelei Vaida, își aniversează ziua de naștere
Cu această ocazie, Mirela Vaida a dezvăluit public că astăzi este ziua de naștere a soțului ei, Alexandru, cu care este căsătorită de mai mulți ani. Vedeta a spus, în glumă, că probabil bucuria lui cea mare este astăzi că artista a plecat de dimineață de acasă, pentru că obișnuiește să vorbească mult.

„Am îmbrătrânit și eu, să știți. După bătuta asta, sufli greu. E mai ceva ca la o oră aerobic, că tot nu am mai fost demult la sala și nu mai știm cum e. Săracul bărbatul eu, astăzi este ziua lui, cred că cea mai mare bucurie e că am plecat de dimineață. La mulți ani soțului meu!”, i-a transmis Mirela Vaida soțului ei.

Exit mobile version