Andreea Bănică nu mai doarme în același pat cu soțul ei! Primele declarații despre ce se întâmplă în familia lor

Andreea Bănică a recunoscut că nu mai doarme în același pat cu soțul ei, Lucian.

Andreea Bănică și soțul său Lucian petrec tot mai puțin timp împreună de când a apărut în viața lor și cel de-al doilea copil al lor, Noah!De aproape trei ani, cei doi soți recunosc că au cam renunțat la momentele în doi, iar singurele clipe de care au parte împreună, sunt atunci când Andreea Bănică are vreun concert prin țară. Deși mai sunt doar două luni până ce Noah va împlini 3 ani, frumoasa mămică nu pare să vrea să se despartă de fiul ei.

„Dorm cu el fiindcă este important să-și simtă mama alături. Știu că mai târziu probabil îi va fi mai greu să se despartă de mine, dar eu sunt fericită că e al meu. Am un pic de egoism, recunosc”.

Andreea Bănică nu mai doarme în același pat cu soțul ei! Primele declarații
Cântăreața mărturisește că romantismul a devenit pentru ea să doarmă alături de soțul ei și asta pentru că vedeta spune că: „Eu dorm cu Noah, cu cel mai nou bărbat în viața mea, am grijă de el, schimb pampers, spăl… Nu l-am mutat cu Sofia, pentru că ea merge la școală, trebuie să aibă creierul odihnit”, iar din acest motiv, cei doi soți profită de fiecare escapadă în doi.

„Dacă avem pe cineva cu care să-l lăsăm pe Noah într-o seară, atunci găsim și noi momentul nostru de relaxare, de romantism. Noi suntem romantici oricum, mai importante într-o relație sunt comunicarea, iubirea, respectul. Nu e ușor să ții o relație atât de mult timp, dar noi mergem mai departe, că suntem bine, avem ce ne trebuie, avem copii, suntem sănătoși”, a mai spus Andreea Bănică.

Exit mobile version