Anamaria Prodan, dezvăluiri neașteptate despre Corina Caciuc! Impresara a știut de la început că Laurențiu Reghecampf are o aventură: „Mă credeți tâmpită?”

Ies la iveală noi detalii despre scandalul Prodan-Reghecampf! Impresara susține că știa de aventura soțului său, dezvăluind de curând și adevăratul motiv pentru care a continuat să lupte ca să îl aducă înapoi.

​Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au ținut primele pagini ale ziarelor luni în șir după divorț, mai ales că toată lumea știa de ce au ajuns cei doi la separare.Antrenorul de fotbal a avut o relație extraconjugală cu Corina Caciuc, cea care între timp i-a dăruit acestuia un băiețel, pe nume Liam, cel de-al doilea copil fiind acum pe drum. Cei doi își trăiesc povestea de dragoste departe de ochii curioșilor, iar fanilor de pe rețelele de socializare le arată foarte rar momente din viața lor.

Anamaria Prodan a suferit enorm în urma divorțului și a sperat, până în ultima clipă, că îi poate menține o imagine bună fostului soț și că, mai mult, își poate salva căsnicia.

Anamaria Prodan a știut de la început că Reghe are o amantă
Convinsă că poate îndrepta lucrurile, impresara a continuat să lupte chiar și după ce a aflat că Laurențiu Reghecampf are o aventură cu Corina Caciuc, fără să spună nimănui despre aventura acestuia. Recent, vedeta a hotărât să spună tot adevărul, dezvăluind cu lacrimi în ochi și motivul principal pentru care a ales să nu renunțe încă de atunci.

„Eu l-am construit pe (Laurențiu – n.r.) Reghecampf. Am făcut totul pentru a ne salva căsnicia. Nu am vrut să spună cei care m-au avertizat de adevărata lui față. Au avut dreptate! Ştiam de aventura lui, normal! Mă credeţi tâmpită? Am încercat până în ultimul moment să îl salvez. Copiii mei îl ştiau altfel pentru că aşa l-am „pictat’ eu. Îmi vine să plâng când mă gândesc la tot ce s-a întâmplat. Am considerat că trebuie să țin familia unită și cumva am fost trufașă, uitându-mă la toți de sus.

Crezi că este pentru totdeauna când faci un pas. Te gândești că acea persoană va fi trup și suflet pentru tine, nu va sta din interes, nu se va gândi ce ar putea să facă pe spatele tău, cât ar putea să crească lângă tine, ce ar putea să dobândească, ce ar putea să fure”, a spus Anamaria prodan în cadrul unui post TV.

Exit mobile version