Adriana avea 220 KG în 2015 și se ruga să nu moară în somn. A slăbit 140 KG și zice că e foarte simplu! Cum arată acum, la doar 80 KG și ce dieta minune a urmat:

Cu ambiţie se pot muta munţii din loc! O demonstrează o femeie care a reuşit ceea ce pentru majoritatea reprezintă ceva de domeniul irealului: a slăbt 140 de kilograme într-un an şi jumătate!

În 2015, Adriana avea 39 de ani şi 220 de kilograme. Dar şi doi copii de crescut – un băiat şi o fetiţă. „Mă rog la Dumnezeu în genunchi cum sunt aşa, să mă trezesc a doua zi, să nu mor în somn, să rămână copiii mei pe drumuri”, mărturisea femeia la vremea respectivă.Ambiţionată de acest lucru, s-a pus pe slăbit. Mai întâi, a apelat la chirurg, după care la nutriţionist şi a urmat o dietă foarte strictă, bazată doar pe legume şi fructe. Urmarea? Acum, după un an şi jumătatea de regim, cântăreşte 82 de kilograme şi nu numai că a slăbit enorm, ci a ajuns foarte aproape de greutatea ideală!

Totodată, şi-a îndeplinit un alt vis, acela de a se angaja, un vis irealizabil la 220 de kilograme, dar devenit realitate la 82 kg. „Sunt un om împlinit şi la muncă, şi acasă. Dimineaţa mă trezesc la 5, le fac de mâncare la copii, plec la muncă, vin de acolo, spăl, dau de mâncare la păsări, la porc. Sunt un om normal în totalitate”, mărturiseşte Adriana.

Exit mobile version