Abia acum s-a aflat! Ce i-a făcut Gina Pistol lui Smiley în fața altarului, în ziua nunții lor

Sâmbătă (27 mai 2023) a fost o zi memorabilă pentru Gina Pistol și Smiley. Vedetele s-au căsătorit civil și religios. Apoi, după ce au participat la cele două ceremonii, s-au distrat alături de invitați, într-un local de pe malul Lacului Snagov. În timpul momentului religios, în biserică, Gina Pistol a făcut un gest față de Smiley. Artistul a fost luat prin surprindere și nimeni nu se aștepta la asta. Iată mai jos, în articol, ce i-a făcut Gina Pistol lui Smiley, în fața altarului.

Gina Pistol și Smiley s-au căsătorit în cursul zilei de sâmbătă, 27 mai. Imediat după terminarea ceremoniilor, cuplul a mers să se distreze alături de invitați, în locația de pe malul Lacului Snagov. Întreaga zi a fost plină de emoții pentru cei doi. De altfel, Ginuța a ținut să respecte și o tradiție la nuntă. În fața altarului, prezentatoarea TV a făcut un gest față de Smiley.Gestul făcut de Gina Pistol lui Smiley, în biserică, în ziua nunții

La eveniment au fost prezenți mai mulți jurnaliști. Unul dintre ei a întrebat cine a fost primul care a călcat pe picior pe celălalt, în biserică, în timpul ceremoniei religioase. Este vorba despre o tradiție respectată de multe mirese, în ziua nunții. Potrivit cutumei, călcatul pe picior în biserică reprezintă „punerea sub papuc” a partenerului (partea care devine mai dominantă în relația maritală). De obicei, acest gest are loc în timpul „Dansului lui Isaia”, în jurul mesei. Astfel că gestul făcut de Gina Pistol lui Smiley ar putea avea valențele unei dominări în căsnicie, potrivit tradiției.

„El nu știa, eu l-am călcat pe Andrei. El a întrebat «Ce faci?». I-am zis că e de bine, să stea liniștit”, a spus Gina Pistol, după ceremonia din biserică.

Exit mobile version