7 teste de sarcină făcute în casă. Nu mai e nevoie să dai banii la farmacie.Testul numarul 2 chiar m-a surprins

Să fim serioși, nu există nicio femeie care să își fi început viața intimă și să nu fi fost niciodată speriată de faptul că ar putea fi însărcinată. Ei bine, poate nu ai la îndemână o farmacie sau un test de sarcină astfel că ai putea să îți confecționezi unul acasă. Ei bine, chiar dacă aceste teste nu sunt complet sigure, în foarte multe dintre situații ele îți dezvălui starea reală a organismului tău.

1. Testul de sarcină cu înălbitor
Iată o metodă foarte fiabilă numită test de sarcină prin înălbire. Vă dă rezultate mai repede decât alte teste:Luați un recipient și colectați urina. Adăugați pulbere de albire și amestecați-l corespunzător pentru a evita formarea cocoloașelor. În cazul în care începe să spumeze, înseamnă că sunteți gravidă. Dacă nu există spumă, înseamnă că nu sunteți însărcinată.

2. Testul de sarcină cu zahăr
Testul cu zahăr este cel mai simplu dintre toate testele de sarcină la domiciliu, și a fost folosit pe scară largă atunci când nu au existat truse comerciale de testare a sarcinii. Iată cum puteți testa pentru o sarcină cu zahăr:

Puneți o lingură de zahăr într-un castron. Adăugați aproximativ o lingură de urină la zahăr. Observați cum reacționează zahărul după ce turnați urina pe el. Dacă vedeți niște bulgări formați din zahăr, înseamnă că sunteți gravidă. Pe de altă parte, dacă zahărul se dizolvă repede, nu sunteți însărcinată.

3. Testul de sarcină cu pastă de dinți
Cum folosiți pasta de dinți pentru a vă detecta sarcina? Indiferent de ce pastă de dinți folosiți, atâta timp cât este de culoare albă, o puteți folosi pentru testare. Puneți două linguri de pastă de dinți albă într-un recipient. Adăugați proba de urină în recipientul cu pastă de dinți. Observați dacă pasta de dinți își schimbă culoarea. Dacă devine albastră sau spumă, este posibil să fii însărcinată.

4. Testul de sarcină cu oțet
Oțetul, un alt ingredient din bucătărie, vă ajută să vă detectați sarcina. Iată cum puteți face testul de sarcină cu oțet. Puneți puțin oțet într-un recipient de plastic. Adăugați urină peste și amestecați bine, apoi observați culoarea. Dacă culoarea oțetului se schimbă, înseamnă că sunteți gravidă.

5. Testul de sarcină cu săpun
Acest produs care se găsește în mod obișnuit în casa dumneavoastră este un alt ingredient cu care puteți face un test de sarcină acasă. Luați o bucată de săpun suficient de mare pentru a o ține în mână, apoi turnați urină pe săpun și observați reacția. Dacă formează bule, înseamnă că sunteți însărcinată și dacă nu există bule, nu sunteți însărcinată.

6. Testul de sarcină cu bicarbonat de sodiu
Iată cum puteți efectua acest test de sarcină pe bază de bicarbonat de sodiu. Puneți două linguri de bicarbonat de sodiu într-un castron. Adăugați urina colectată și observați-o. Dacă vedeți bule, testul este pozitiv și este posibil să fiți însărcinată.

7. Testul de sarcină făcut cu metoda păpădiei
Vă întrebați cum funcționează testul de sarcină cu păpădie? Scoateți câteva frunze proaspete de plantă și puneți-le pe o foaie de plastic. Păstrați-le în lumina directă a soarelui. Acum, adăugați urină peste frunze. Așteptați cel puțin zece minute. Dacă pe frunze există pete roșii, atunci sunteți gravidă.

Exit mobile version