Vladimir Draghia va izbucni in plans! Ce a putut sa faca iubita sa în timp ce el e departe și se luptă pentru familia lor: Cand au vazut ASTA, fanii au sarit ca arsi: „100% Vladimir va…”:

Alice Cavaleru, iubita lui Vladimir Draghia, a postat o fotografie pe o retea de socializare care a adunat zeci de comentarii.

Vladimir Draghia petrece Pastele departe de iubita si fiica sa. In timp ce el se lupta in cea mai mare competitive televizata, Exatlon, iubita sa are grija de fiica lor.

Ea a postat o fotografie pe pagina sa de socializare, care i-a emotionat pe fani.

Fanii au invadat pagina cu comentarii. „Ce norocos e Vladimir sa aiba asa frumuseti acasa!”, „Sigur Vladimir e cu voi, in inimile voastre, si 100% si voi sunteti in inima lui mereu!”

CITEȘTE ȘI: Catalin Cazacu, desfiintat de catre fanii Razboinicilor de la Exatlon! “Eu nu pot uita cand Cazacu…”

In emisiunea Exatlon ce va fi difuzata in aceasta seara, Ionut se accidenteaza in timpul unei probe, iar reactia lui Catalin Cazacu i-a enervat pe multi.

In imaginile aparute din emisiunea Exatlon ce va fi difuzata in aceasta seara este surprinsa accidentarea lui Ionut “Jaguarul”. Acesta se loveste la picior si ajunge pe banca urland de durere. La scurt timp, din tabara Faimosilor se aud discutii. Cel care este cel mai vocal este Catalin Cazacu. Acesta il acuza pe Ionut de prefacatorie. “Daca termina cu teatrul, jucam”, le spune Cazacu colegilor sai, lasand sa se inteleaga ca el crede ca lovitura lui Ionut nu este una atat de grava.

Asta in conditiile in care Ionut “Jaguarul” urla de durere pe banca, iar colegii au chemat echipa medicala pentru a vedea ce s-a intamplat de fapt cu Razboinicul.

Reactia lui Catalin Cazacu i-a enervat pe fanii Razboincilor, care s-au suparat pe concurent. In grupurile de fani ai Razboinicilor, Cazacu este criticat pentru modul in care vorbeste, acuzandu-l pe Ionut ca joaca teatru.

„Eu nu pot uita cand Cazacu ii spunea lui Oltin…Oltine, esti accidentat! La Ionut s-a vazut clar cum avea rana la picior, nu inteleg de ce ar juca teatru cand echipa are 4 membri, iar Ionut trage cu dintii cand intra in joc. Cata rautate (…) Rautate si aroganta, astea ii definesc pe Faimosi”, este un comentariu care a strans numeroase aprecieri.