Vladimir Draghia a desfiintat-o pe bruneta, dupa ce au ‘petrecut’ impreuna! E praf la oral: „Nu mi-a placut deloc. A fost o alegere proasta…” Pare cel mai cuminte de la Exatlon, insa a reusit sa-i socheze pe toti cu asta:

„Noua Casnica” e praf la oral! Vladimir Draghia a desfiintat-o pe bruneta: „Nu mi-a placut deloc. A fost o alegere proasta pentru film!”

A dorit cu orice pret sa ajunga celebra si se pare ca i-a iesit. „Noua casnica” de la MasterChef a cochetat cu televiziunea de mult si a avut numai roluri „perverse”.

A pozat in FHM, ca mai apoi sa defileze in lejerie intima prin fata lui Gigel Frone. Mai tarziu si-a etalat talentul actoricesc in telenovela „Narcisa Salbatica”. A jucat rolul unei secretare extrem de sexy si a avut de jucat scene de sex cu actorul principal, Vladimir Draghia. Multi ar spune ca se pricepe, dar chiar protagonistul scenelor a facut-o praf pe Nicoleta Matea.

„Nu a fost o scena grea, m-am obisnuit deja. Fata insa, nu mi-a placut deloc. Nu a fost o alegere reusita. Anul viitor, voi mai aparea cu ea in alte trei scene de sex”, declara Draghia in 2010, in timpul filmarilor, celor de la apropomagazin.md.

CITEȘTE ȘI: Alina de la Exatlon, prima reactie dupa eliminare! Ce spune Razboinica despre idila cu Stefan

Alina a fost eliminata de la Exatlon, iar vestea a reusit sa surprinda pe toata lumea, inclusiv pe ea. La doua zile de la parasirea concursului, Razboinica a intrat in posesia telefonului si a inceput sa fie activa pe Facebook.

Alina nu a vorbit prea multe, in schimb a distribuit mai multe stiri si momente din emisiune. Ba chiar, a facut public clipul din WOWbiz in care se vorbeste despre idila sa cu Stefan.

Razboinica s-a amuzat copios atunci cand a gasit un video in care se vorbeste despre apropierea sa de Cazacu.

Admiratorii se bucura sa o vada din nou activa pe retelele de socializare si o felicita pentru performanta sa, ba chiar incurajeaza o relatie intre ea si Stefan.