Veşti de ultim moment de la spital Ce se intâmplă cu Elena Băsescu după ce a devenit mamă, pentru a treia oară:

Elena Băsescu este în culmea fericirii după ce adus pe lume cel de-al treilea copil. Toți cei dragi îi sunt alături, iar fiica fostului președinte mai are un motiv de fericire! Pentru că recuperarea merge ca pe roate, medicii au decis să fie externată astăzi.

Elena Băsescu urmează să fie externată astăzi, spre bucuria familiei și a tuturor celro ce o iubesc. După ce în urmă cu doar trei zile, fiica fostului președinte a născut, prin cezariană, o fetiță perfect sănătoasă, Elena Băsescu se recuperează extrem de bine, iar medicii au decis că este timpul să plece acasă, informează Star Matinal.

Elena Băsescu a fost internată în spital, pentru a aduce pe lume cel de-al treilea copil al ei – primul cu iubitul actual, Cătălin Tomata. În urmă cu câteva zile, tatăl ei, Traian Băsescu, a dat-o de gol, dezvăluind planul brunetei de a naște în data de 4 iunie.

„Nu am întrebat-o dacă pot să spun public, dar o să spun, se pare că pe data de 4 pentru că aia mică nu a venit în poziţie să iasă. Ceilalţi doi au venit prematur, şi Traian şi Sofia, asta mică e decisă să stea până în utlima zi. Abia o aşteaptă (Traian şi Sofia – n.r.). Ei cred că vine unul care se va juca direct cu ei, nu unul care plânge până se joacă cu ei”, a comentat Traian Băsescu, la România TV, potrivit MEDIAFAX.