VESTE DE ULTIMA ORA despre Denisa. ASTA este sansa ei sa fie salvata! Nimeni nu mai spera, dar…

Denisa Raducu se lupta sa traiasca. Artista a fost diagnosticata, in urma cu cateva luni, cu o boala nemiloasa.

Desi o clinica i-a respins dosarul Denisei, iar de la altele n-a primit inca un raspuns, de la cativa doctori, artista a primit tratament bazat pe venin de scorpion si spirulina. Ba mai mult, unul din medicii renumiti s-a oferit sa vina in Romania ca sa o vada pe Denisa atunci cand a auzit ca nu e transportabila.

“Dr Jose Lopez Losada s-a oferit sa vina in tara pentru Denisa cand a auzit ca nu e transportabila. Leo Iorga a vorbit cu el. Din Cuba, de la una din clinici, i-a fost prescris un medicament pe baza de venin de scorpion albastru, spirulina, si inca ceva pentru imunitate. Medicamentele ar fi ajuns deja la Denisa. E adevarat ca inca nu are toate raspunsurile din Cuba, ca s-a intarziat cu ele. Dar, in principal, in Cuba medicii nu ar putea trata boala ei, sau cel putin asa au lasat de inteles. Ei nu sunt specializati pe boli la ficat, in schimb trateaza cancerul de pancreas in cateva saptamani. Le e greu si lor sa spuna ca sansele sunt minime. Familia, in special iubitul Denisei a trimis dosarul cu analize, tradus, la mai multe clinici din strainatate: Germania, Turcia, Spania si de acolo li s-a spus ca nu se mai poate face nimic”, sustin surse apropiate Denisei.

Analizele vedetei au ajuns si la o clinica din Israel, ele fiind trimise de Israela Vodovoz. Acolo, tratamentul pentru Denisa ar costa in jur de 300.000 de dolari, insa nu e sigur 100% ca se va vindeca, dupa cum sustin aceleasi surse, scrie wowbiz.ro.