Un clujean, tata a cinci copii, a fost gasit mort langa un tomberon. Ce au constatat medicii, in urma autopsiei, este infricosator

Un barbat din Cluj, in varsta de 26 de ani, a fost gasit mort langa un tomberon.

Descoperirea macabra a fost facuta de un trecator care, imediat, a semnalat autoritatile. Mircea Lacatus era tatal a cinci copii. Barbatul a fost gasit decedat, cu chipul congestionat, dup ace ar fi fumat o tigara cu etnobotanice de la un dealer local.

In urma efectuarii autopsiei, medicii au stabilit ca tanarul a murit de pneumonie, dar nu exclud faptul ca ingurgitarea de substante etnobotanice i-ar fi putut grabi decesul, insa acest lucru se va afla cu certitudine abia dupa examenul toxicologic.

Cei care i-au ridicat trupul de la IML au confirmat ca barbatul era un consummator inrait ed etnobotanice.

„Am vorbit ieri cu Bobby, un consumator de etnobotanice care a cumparat, impreuna cu Mircea, un plic – pentru suma de 25 de lei. Mi-a povestit ca dealerul se numeste Kopoti si dupa ce si-au procurat drogul de la acesta Bobby a plecat la treburile lui, lasandu-l pe fratele meu langa blocul acela de pe Dambovitei, ca sa-si savureze „paiul” (n.n. – tigara).

Iar fratele meu a fost gasit mort a doua zi, dimineata, langa un container aflat la blocul respectiv, fapt care ma face sa afirm ca a murit dupa ce a fumat etnobotanicele respective. Mai mult, dupa ce am povestit cu Bobby am mai aflat ca acesti producatori de etnobotanice pun in ele tetamina de cal si otrava de sobolani – substante extrem de tari – ca sa-i innebuneasca de cap pe consumatori”, a declarat unul dintre ei, pentru Gazeta de Cluj.