Ultima oră. Tânărul de 19 ani din Galați care a dispărut după ce a încercat să se spânzure cu cablul de la telefon a fost găsit! Cum l-au descoperit părinţii pe Mitică

Mitică Vlasie, tânărul în vârstă de 19 ani, din Galaţi, care a dispărut în urmă cu trei zile, a fost găsit. El a plecat de acasă fără să spună nimic nimănui, după ce a încercat să se spânzure cu cablul de la încărcătorul de telefon.

Tatăl tânărului i-a fost înger păzitor, pentru că l-a fost găsit la timp, iar nenorocirea a fost evitată.

Mitică Vlasie a fost găsit în Bucureşti, potrivit primelor informaţii. Noaptea trecută, părinţii lui au venit de urgenţă în Capitală ca să-l ia acasă, conform observator.tv. Ieri, un martor a povestit că l-ar fi văzut pe Mitică Vlasie marţi dimneaţă, în jurul orei 03:00, în faţa unui cazino aflat pe bulevardul Iuliu Maniu din Bucureşti.

Părinţii tânărului de 19 din Galaţi au fost sfătuiţi de poliţişti să meargă cu el la un psiholog ca să-l ajute să treacă peste dramele care l-au determinat să vrea să îşi pună capăt zilelor.

Vă reamintim că, în urmă cu trei zile, după ce a fost salvat în ultima clipă de tatăl său, Mitică Vlasie a dispărut şi, ulterior, el a transmis un mesaj de adio pe telefonul mamei.

CITEȘTE ȘI: Mitică Vlasie vrut să se sinucidă și a fugit de acasă! Ce l-a făcut pe tânăr să acționeze așa

Dependenţa de jocuri de noroc mai face o victimă. De data aceasta este vorba despre un adolescent de 19 ani, din Galaţi, Mitică Vlasie. Adolescentul are o problemă cu jocurile de noroc de aproape doi ani de zile. Familia sa a încercat din răsputeri să îl facă să renunţe, dar, în ciuda discuţiilor şi explicaţiilor primite, Mitică nu a vrut nici în ruptul capului să audă de aşa ceva.

Părinţii au încercat să îl interneze la Spitalul de Psihiatrie, dar cum acesta nu a vrut să rămână internat demersul a rămas fără ecou. La un moment dat, Mitică a intrat într-un program de specializare pentru a lucra în Şantierul Naval, aşa că părinţii lui au sperat că lucrurile vor intra pe un făgaş normal. S-au înşelat însă, chiar dacă, sâmbătă seară, copilul lor a promis că nu va mai juca. Şi-a încălcat însă promisiunea chiar duminică, în ciuda faptului că tatăl i-a spus că nu îl va mai primi acasă dacă mai pierde bani la păcănele.

Conştient de faptul că a greşit, Mitică i-a trimis mamei sale un mesaj. „Mi-a trimis mesaj şi mi-a spus că ne iubeşte. Am încercat să îl sun, dar nu mi-a răspuns. Am sunat şi la poliţie. Am crezut că a pierdut maşina la casino”, ne-a explicat Mariana Vlasie, mama lui Mitică.

După ce au încercat în repetate rânduri să ia legătura cu el, tatăl lui Mitică a coborât să vadă dacă mai are sau nu maşina în parcare. „A coborât soţul meu şi a văzut maşina în parcare. A alergat spre maşină şi l-a văzut că era în interior cu laţul de gât. Voia să se spânzure”, a completat mama lui Mitică.

La scurt timp, Mitică a plecat iar de acasă şi a trimis un nou mesaj, în urmă căruia părinţii şi-au făcut cele mai negre gânduri. Au plecat să îl caute prin spitale şi săli de jocuri de noroc, dar fără niciun rezultat. Au mers la poliţie şi au anunţat dispariţia băiatului, iar acum îl roagă, cu lacrimi în ochi, să se întoarcă acasă. „Pe fondul unor discuţii contradictorii, tânărul a plecat de la domiciliu şi nu s-a mai putut lua legătura cu acesta până în prezent”, ne-a declarat Crina Dragu, purtător de cuvânt al IPJ Galaţi.