Ultima oră: Primul interviu cu Liviu Arteni, dupa moartea Israelei. „Nu, nu e moarta, ma!” Cutremurător ce a zis bărbatul în continuare: Ce se întâmplă cu el:

Sfasiat de durere, Liviu Arteni a acordat un interviu telefonic, dupa aflarea vestii ca fosta lui sotie, Israela, a fost gasita fara suflare in casa.

La scurt timp dupa ce vestea trista a fost facuta publica, Liviu Arteni a aflat despre tragedie si a reacţionat într-un mod tulburator. Cu greu si-a gasit cuvintele pentru a putea spune ce simte!

Liviu Arteni a trait un adevarat soc atunci cand a aflat ca Israela Vodovoz a murit. „Nuuu, nu e moarta, ma! (…) Am pierdut un om, am pierdut un om cu care vorbeam, un om cu care discutam”, le-a spus barbatul reporterilor spynews.

Israela Vodovoz a murit din cauza inelului gastric, care s-a rupt provocand o hemoragie interna. Se pare ca fosta balerina nu a respectat indicaţiile primite de la medici dupa montarea inelului gastric.

Femeia de afaceri a fost gasita vineri seara fara suflare în baie, dupa ce autoritatile au fost alertate de avocata ei, care nu reusise sa dea de ea la telefon de cinci zile.