Ultima oră! Anunţul făcut de Anamaria Prodan despre Ionela Prodan. Ce se intamplă în spital, în aceste momente: Adevărul despre imaginea tulburătoare cu cântăreaţa:

Ionela Prodan este internată în spital de câteva zile încoace.

Fiica sa, Anamaria Prodan, a vorbit cu prezentatorul Răzvan Botezatu despre situația mamei sale și a dezvăluit și când va urma să fie externată din spital.

Anamaria a confirmat faptul că și cea de-a doua fiică a artistei a sosit din America, pentru a-și vizita mama în spital. Mai mult, a vorbit despre fotografia postată, ieri, alături de Ionela Prodan, dezvăluind că a fost făcută în curtea spitalului, acolo unde ieșiseră la plimbare.

Cel mai important lucru, însă, este că Anamaria a estimat că Ionela Prodan va fi externată în trei-patru zile. A mărturisit că mama ei se simte din ce în ce mai bine și că este o femeie puternică, ce face față cu brio situației în care se află.

Ionela Prodan a ajuns de urgență la spital, în noaptea de 23 ianuarie

Cântăreaţa de muzică populară ar fi acuzat înţepături în zonă inimii. Din nefericire, aceasta are probleme cardiace, iar Anamaria Prodan nu a stat pe gânduri şi a dus-o de urgenţă la un spital din Bucureşti.