Tragedie fără margini! Un băiat de 18 ani din Cluj s-a aruncat de la etajul 11. Tatăl lui a făcut infarct la auzul veștii, iar mama nici nu ştia ce s-a întâmplat când i-au bătut poliţiştii la uşă: Biletul de adio al băiatului este devastator! De ce a luat această decizie: „Viața nu este…”

Băiatul de 18 ani, care a murit ieri, după ce a căzut în gol, de la etajul 11 al unui bloc din cartierul clujean Mărăști, a lăsat un bilet de adio devastator.

A lăsat un mesaj scris, dar şi unul video, filmându-se cu telefonul mobil, înainte să facă groaznicul gest, spun anchetatorii. Polițiștii au confirmat că este vorba despre o sinucidere, după ce au găsit în camera tânărului atât mesajul scris, cât şi filmarea video.

”S-a filmat cu telefonul. Mama vitregă a acestuia spune că nu era în evidențe cu probleme, dar că era mai retras, mai melancolic. Tocmai fusese în vizită la tatăl lui, care lucrează la Londra. Acesta s-a întors de câteva zile și nu părea afectat de ceva probleme. Mama lui a spus că a discutat cu băiatul la prânz, acesta s-a retras în camera lui și și-a văzut de treburile casei. Tragedia i-a șocat pe toți”, spun anchetatorii.

Nebănuind nimic, femeia s-a apucat să strângă masa şi să-şi vadă de treburile gospodăreşti. La un moment dat, a auzit bătăi în uşa de la intrare şi s-a dus să deschidă. Erau poliţiştii care au întrebat-o unde este tânărul. Femeia i-a condus în camera băiatului, însă aceasta era goală. Poliţiştii i-au spus ce făcuse tânărul.

Vestea nenorocirii i-a fost dată şi tatălui băiatului, în Londra. Bărbatul a făcut infarct la auzul veştii şi a trebuit să fie transportat de urgenţă la spital.

În biletul de adio şi în mesajul video lăsat familiei tânărul povesteşte cu lacrimi în ochi, că viața nu este corectă și nu este așa cum ar fi trebuit. De asemenea, băiatul s-ar fi arătat dezamagit de oportunităţile şi greutăţile vieţii, scrie presa clujeană.

Toţi cunoscuţii se întreabă acum ce probleme putea să aibă tânărul de 18 ani, încât să recurgă la un asemenea gest şi cum putea fi ajutat să treacă peste aceste probleme.
sursa: observator.tv