Totul s-a transformat intr-un cosmar! Momente grele traite de doi miri din Botosani! Cand au ajuns la restaurantul unde urma sa aiba loc petrecerea au inceput sa planga! „Aveam deja 40 de persoane venite, noi am scris ora 19:00 pe invitaţii. Prin ce am trecut nu doresc nimănui. aşteptam de opt ani clipa asta”

Doi tineri din Botoşani au avut parte de o surpriză neplăcută la nuntă după ce au constatat că formaţia care trebuie să le cânte nu s-a mai prezentat şi nici nu va mai veni la sala unde era programată petrecerea.

Adrian şi Ana Maria Bocan au perfectat încă de pe 15 ianuarie 2016 un contract cu General Musik, o trupă din Suceava pe care au văzut-o la două evenimente private şi care le-a lăsat o impresie foarte bună. Au achitat şi un avans de 200 de euro dintr-o sumă totală de 2.500 de euro. În contract era prevăzut foarte clar că nunta va avea loc la complexul Casa Lux din Botoşani, pe data de 9 iulie 2017, în intervalul orar 19:00 – 6:00.

În urmă cu o lună mirele l-a contactat pe Ghiocel Cioltan, reprezentantul amintitei formaţii, care i-a dat asigurări că va onora contractul. Acelaşi lucru l-a făcut şi cu o săptămână înainte de mult aşteptatul eveniment de la salonul Soul Mate.

Adrian Bocan a început să simtă că ceva este în neregulă când se afla la oficierea religioasă şi încă nu a primise nici un telefon de la cineva din trupă. Iar când a ajuns la sală temerile i-au fost confirmate: nu era nicio formaţie acolo. L-a sunat pe Ghiocel Cioltan care i-ar fi răspuns: „care nuntă dom’le că eu sunt deja la nuntă?”. General Musik se afla într-adevăr la o nuntă, numai că la Gura Humorului, la Botoşani.

Au urmat zeci de minute groaznice pentru cei doi tineri. Mireasa a izbucnit în plâns, iar mirele a început să caute disperat pe cineva care să îi cânte la nuntă. Iar situaţia era mai mult decât jenantă pentru că, nunta fiind organizată duminică, oamenii au început să vină mai devreme, astfel încât aveau deja o mulţime de persoane ajunse care aşteptau pe afară.

„Oamenii stăteau la cafele, la terase, se uitau la noi. Şi nu am avut nici un stres până aseară când am ajuns la restaurant”, a spus mireasa Ana Maria Bocan.

„Aveam deja 40 de persoane venite, noi am scris ora 19:00 pe invitaţii. Prin ce am trecut nu doresc nimănui. Aşteptam de opt ani clipa asta. De opt ani ne cunoaştem şi de doi ani am rezervat sala”, a spus şi mirele.

Adrian Bocan susţine că Ghiocel Cioltan i-a trimis în 20 de minute câţiva muzicanţi, numai că aceştia n-ar mai fi cântat împreună, acolo s-ar fi cunoscut, iar prestaţia n-ar fi avut darul să distreze lumea. Până la urmă l-ar fi ajutat şeful de sală cu o altă trupă, plus Luigi de la „Rapsozii Botoşanilor”. Iar marele noroc a fost că semnase un contract şi cu celebra formaţie „Generic”, pentru 45 de minute şi în urma insistenţelor sale pe lângă Dan Ciotoi a cântat 90 de minute. Bineînţeles însă că şi preţul a crescut de la 7.000 la 12.000 de lei.

Mirele este convins că la mijloc a fost o stratagemă a celor de la General Musik fiindcă i s-a părut foarte ciudat că în doar 20 de minute, prin telefon, Ghiocel Cioltan a reuşit să găsească o formaţie fără angajament în toiul sezonului de nunţi.

„Cumva au făcut premeditat. Ce formaţie găseşti în 20 de minute să fie deja îmbrăcaţi? Cei mai «nasoli». Când i-am văzut în faţă… ei nu se ştiau între ei. Ei făceau cunoştinţă la noi, la nuntă”, a spus Adrian Bocan.

Liderul General Musik respinge însă această acuzaţie şi susţine că totul s-a întâmplat din cauza unei confuzii pe care o regretă nespus de mult. El a relatat că, pur şi simplu, la telefoanele dinaintea nunţii era convins că vorbeşte cu mirii de la Gura Humorului şi că nu îşi explică faptul că atât el, cât şi ceilalţi patru membri ai trupei au uitat că încheiaseră o înţelegere la Botoşani. Muzicantul şi-a arătat disponibilitatea nu doar de a înapoia avansul, ci şi de a plăti despăgubiri.

„Este o scăpare din partea mea, din partea formaţiei, pentru că am rătăcit contractul, n-a putut fi pus în ordine. S-a dublat contractul într-o altă locaţie. Este adevărat, m-au sunat, am crezut că vorbesc cu nunta pe care era contractul (de la Gura Humorului – n-r.). Am făcut o confuzie fatală, regret. E prima mea scăpare într-o carieră de 34 de ani. Am cerut să căutăm o cale amiabilă”, a spus Ghiocel Cioltan, reprezentant General Musik.

Acesta susţine că a trimis mirilor ca alternativă două formaţii de top din Botoşani, din care tinerii au acceptat doar una.

„Am înţeles că nunta i-a ieşit. Mă bucur că le-a ieşit nunta. Vor să mă acţioneze în instanţă, ca tot omul trebuie să mă apăr. Vor să caute o cale amiabilă, găsesc înţelegere, ca orice oameni ne putem înţelege. Se poate întâmpla, sunt om, am greşit, îmi pare nespus de rău. Nu a fost o chestiune intenţionată, o regret profund toată viaţa mea. Mi-i ruşine de situaţie, am făcut o gafă, am confundat, am greşit ca orice om şi nu mai pot face nimic. Dacă aş putea face ceva cu siguranţă că le-aş cânta trei zile şi trei nopţi fără să le iau nici un ban pentru că nu au nici o vină”, a spus Ghiocel Cioltan, reprezentant General Musik.

Muzicantul s-a oferit să le cânte gratuit la cumătrie şi chiar să le boteze copilul doar să le treacă supărarea, subliniind totuşi că i-a trimis la nuntă formaţia „Folclor”, care ar fi una de top la Botoşani.

Mirele recunoaşte că toţi cei de la General Musik sunt „foarte buni la ceea ce fac”, adică la cântat, dar susţine însă că darul de nuntă a avut considerabil de suferit din cauza problemelor generate de muzică şi, ca atare, intenţionează să deschidă un proces pentru recuperarea daunelor produse.

Sursa: Cancan.ro