Ti se face pielea de gaina. Parintele Radu a murit in Italia la doar 38 de ani. Tot orasul a stras bani sa-l ingroape, dar cand vei vedea care a fost ultima lui dorinta inainte de a se stinge vei lacrima. Asta inseamna credinta si iubire de semeni!

Radu Calin Marcel avea doar 38 de ani si era preot la Parohia „Sfantul Ioan Botezatorul’ din Enna, Sicillia. Din pacate, o afectiune grava i-a curmat viata mult prea devreme.

Originar din Craiova, a slujit pana in 2013 la Ostrovul Corbului, in Hinova, Mehedinti, unde a slujit pana spre finalul anului 2013 cand, la 1 noiembrie, devine preot paroh la Parohia Sfantul Ioan Botezatorul din Enna, Sicilia.

Parintele se implicase activ in viata comunitatii locale, fiind foarte apreciat si participand la o serie de activitati. Pe 8 februarie, el si sotia implineau 15 ani de la casatorie. Cei doi aveau impreuna o fetita de 13 ani si un baiat in varsta de 8 ani.

Pe patul de spital, cu ultimele puteri, parintele a mai avut o ultima dorinta. „Vreau sa fiu ingropat in pamantul de acasa, langa mama mea!”

Zeci de oameni care l-au apreciat pe parinte au donat bani pentru a-i indeplini acestuia ultima dorinta. Parintele Radu va fi inmormantat la Filiasi, langa mama lui.

Sursa: italiadispora.it