Tatal Denisei Raducu a mers la cimitir si a vorbit despre motivul real al mortii fiicei lui! „Din cauza asta Denisa mea este unde este acum. Ea nu a avut o boala…” Săraca, ce a pățit cu adevărat:

Emilian Raducu, tatal Denisei Raducu, isi petrece Pastele la mormantul fiicei lui, Denisa.

Este prima noapte de Inviere pe care familia o petrece la mormantul regretatei artiste, iar din acest motiv, si aceasta sarbatoare este una trista.

Emilian Raducu a vorbit intr-un interviu oferit unui post de televiziune despre ce anume a declansat moartea Denisei. Barbatul a vorbit usor evaziv, insa a dat de inteles ca boala Denisei a avut si o cauza.

„Boala fetei mele s-a declansat din cauza lor şi a felului în care ei s-au purtat cu ea. Din cauza asta Denisa mea este unde este acum. Denisa nu a avut o boală, să ziceţi că a suferit nu ştiu câţi ani şi între timp boala şi-a făcut de cap, dar felul că ei au tratat-o aşa cum au tratat-o şi ei au ştiut multe. Şi ştiau mai mulţi de neregulile pe care le făceau unii dintre ei, dar nu a venit niciunul să spună. Mie Denisa mi-a spus când era prea târziu.”, a spus Emilian Raducu.

Tatal Denisei Raducu a spus adevarul despre iubitul artistei: „Este un…”

Emilian Raducu nu reuseste sa-si revina dupa moartea fiicei sale. Barbatul este rapus de durere si vorbeste cu greu la trecut despre fiica sa.

Emilia Raducu sustine ca are o relatie buna cu iubitul fiicei sale, ca nu se pune problema de un scandal intre ei.

„Nu există niciun fel de ceartă, niciun fel de duşmănie, nici cu fosta soţie, nici cu iubitul Denisei. Sunt într-o relaţie extraordinar de bună şi cu fostul iubit al Denisei şi cu fosta soţie. Nu ne-am certat, nu ne-am duşmănit, nu ne trebuie ceartă şi duşmănie în clipele astea. A fost şi va rămâne un om deosebit (n.r. – iubitul Denisei). La necazul prin care am trecut şi ce s-a întâmplat a fost un băiat deosebit. A venit pe la mine, o să mai vină, vine la cimitir, cu o lumânare, cu ce mai trebuie. A contribuit şi toţi am contribuit ca totul să decurgă normal. Este extraordinar de greu, nu o să putem să trecem atât de uşor. Cum a fost până sa se ocupe necazul cu Denisa niciodată n-o să mai fie. Este cel mai greu lucru pentru un părinte să-şi îngroape copilul”, a declarat Emilian Raducu pentru Cancan.ro.

„Noi suntem oameni simpli de la ţară. Eu nu ştiu ce înseamnă cuvântul ăsta, averea. Cea mai mare bogăţie şi avere, cum spuneţi dumneavoastră, sunt copiii. Pentru ei am muncit şi pentru ei muncesc în continuare. Mai am o fetiţă. Asta este bogăţia cea mai de preţ, copiii, liniştea şi să fie sănătate în familie. În momentul în care a apărut un eveniment de genul ăsta, atunci n-ai ce să mai faci”, a mai declarat tatal Denisei.