Sfâșietor! Un student eminent din Arad s-a stins la spital, la 21 de ani. Este cutremurător de ce boală suferea… A mers la spital, iar ce a urmat i-a socat familia:

Comunitatea din BELIU este în stare de șoc, după ce un tânăr de 21 de ani, student eminent la Cluj, a murit azi-dimineață la Spitalul Orășenesc Ineu, aşa cum informează criticarad.ro.

Nica Claudiu era unul dintre studenţii eminenţi, iar în liceu avea „10 pe linie” . Aceast era implicat în numeroase acţiuni de caritate şi era dedicat facultăţii.

Claudiu Dan Nica era internat la Ineu de câteva zile, iar apropiații acestuia credeau ca tânărul a suferit complicatii din cauza unei răceli (encefalita pare a fi diagnosticul stabilit de medici, ca și cauză primă a decesului), conform sursei citate.

Dar, la scurt vreme au apărut voci din interiorul spitalului care au afirmat că băiatul suferea de o boală incurabilă, fiind infestat cu virusul imunodeficientei dobândite (HIV). Medicii nu confirmă și nici nu infirmă acest aspect, pentru că bolnavii de SIDA sunt protejați din punct de vedere al confidențialității.

Dar, potrivit unor surse, din analizele băiatului ar fi ieşit că sufere de această boală cruntă.

Pe rețelele de socializare, prietenii şi familia tânărului sunt în stare de şoc. Nu îşi găsesc cuvintele pentru a îşi exprima regretul şi durerea.

„Dumnezeu să te odihnească în pace! Mare păcat, era aşa de tânăr!” a scris cineva.

„Dumnezeu să te odihnească în pace! Condoleanţe familiei!” a transmis altcineva.