Secrete din relatia Andei Adam cu Victor! Vedeta a suferit enorm dupa despartire! Cum a reactionat Slav acum cand a auzit prin ce a trecut artista:

Anda Adam s-a lansat in muzica inca de la o varsta frageda, de la 16 ani. S-a facut remarcata usor si a ajuns rapid in topuri. Era cunoscuta de toata lumea pentru tinutele extravagante si machiajul excentric, usor vulgar pentru vremurile alea.

A avut parte in viata ei de barbati cunoscuti si doriti de multe femei. Primul care a ajuns la inima Andei Adam a fost Victor Slav, au fost impreuna timp de 7 ani si s-au cunoscut la o emisiune de dans.

Din spusele jurnalistilor, Anda a suferit enorm dupa despartirea de Victor Slav.

„I-a spune, a suferit?”, si-a intrebat Andreea Mantea colegul la finalul reportajului. „A suferit? Cine a zis asta? Mirela stie tot. De unde sa stiu eu”, i-a raspuns Victor.

BIANCA DRĂGUŞANU a vorbit despre ex-iubita celebră a lui VICTOR SLAV. A spus totul în direct despre ANDA ADAM: „A fugit când ne-a văzut…“

Bianca Drăguşanu a fost prezentă în cadrul emisiunii TV prezentată de către Mirela Boureanu Vaida, acolo unde a dat mai multe detalii despre ex-iubita lui Victor Slav.

Bianca a dat în direct mai multe detalii despre perioada în care tatăl fetiţei sale, Victor Slav, se iubea cu Anda Adam, mărturisind că artistei nu prea i-a picat bine când a aflat că ea şi fostul prezentator TV formează un cuplu. Totodată, Mirela Vaida a provocat-o pe Bianca să răspundă la mai multe întrebări cât se poate de intime. „Dacă fosta soţului ar fi întrebată ce părere are despre voi doi, ce credeţi că ar răspunde?“, a întrebat prezentatoarea TV.

Răspunsul Biancăi Drăguşanu nu a întârziat să apară: „Fiecare cu viaţa lui! Ea ţine la etichetă şi normal că nu i-a convenit relaţia noatră. Despre ce vorbim. Ei au fost împreună vreo şase ani. Apoi m-a cunoscut pe mine şi după 3 luni ne-am cuplat. (…) Nu ştiu dacă a avut regrete că nu l-a făcut pe Victor tătic. (…) Prima oară când ne-am întâlnit cu ea după ce ne-am cuplat şi ea a fugit când ne-a văzut. Toată presa a urmărit-o apoi şi a hărţuit-o. Eu sunt convinsă că femeile sunt mai implicate şi suferă mai mult. (…) Eu nu sunt reponsabilă de despărţirea lor“.