S-a aflat ce salariu și-a negociat impresara! Anamaria Prodan a bătut palma cu PRO TV pentru noul sezon! Suma din contract e halucinantă!

Încă o lovitură pe plan financiar bifată de Anamaria Prodan. Sexy-impresara a bătut palma cu PRO TV şi, din primăvară, va fi, pentru a doua oară consecutiv, gazda emisiunii „Gospodar fără pereche”, care a avut audienţe senzaţionale.

Anamaria Prodan este, în clipa de faţă, cel mai în vogă agent de fotbalişti din România. Asta nu este, însă, tot. Soţia lui Laurenţiu Reghecampf se descurcă, perfect, şi în televiziune. În mai, sexy-impresara a fost aleasă de conducerea postului PRO TV să prezinte primul sezon al emisiunii „Gospodar fără pereche”. Ceea ce a reprezentat o adevărată lovitură din punct de vedere al audienţei pentru şefii televiziunii.

Primul sezon al emisiunii a fost difuzat în perioada 11 septembrie-27 noiembrie. Şi, per total, PRO TV a fost lider de audienţă pe toate targeturile cu emisiunea a cărei gazdă a fost Anamaria Prodan. Motiv pentru care şefii postului de televiziune, mulţumiţi de prestaţia sexy-impresarei, i-au făcut acesteia o super ofertă. Soţia lui Laurenţiu Reghecampf a cerut timp de gândire, iar în urmă cu doar câteva zile a oferit şi răspunsul.

Filmările pentru sezonul 2 încep în ianuarie. Anamaria Prodan a acceptat oferta! Ba mai mult, a şi semnat contractul. În concluzie, totul este bătut în cuie şi nu mai poate să apară vreo surpriză. Sezonul al doilea al emisiunii „Gospodar fără pereche” o va avea ca gazdă tot pe sexy-impresară.

„În clipa de faţă au început preselecţiile, în ianuarie vor începe filmările, iar primul episod va fi difuzat în primăvară”, a dezvălui o persoană din conducerea postului PRO TV.

Anamaria Prodan a dat un tun şi din punct de vedere financiar, nu doar al imaginii. Conform unor surse foarte bine informate, sexy-impresara va câştiga, conform noii înţelegeri, în jur de 50.000 de euro pentru că a acceptat să prezinte şi cel de-al doilea sezon al show-ului „Gospodar fără pereche”. O remuneraţie mult, mult mai mare faţă de cea pe care a încasat-o pentru prima ediţie a emisiunii.

„Gospodar fără pereche” este un reality-show care prezintă parcursul unor fermieri singuri care îşi caută perechea, dar şi avantajele traiului departe de oraş. Pe durata emisiunii, aceştia au ocazia să cunoască mai multe doamne sau domnişoare, pe care vor încerca să le cucerească prin intermediul prezentatoarei Anamaria Prodan.

 

Sursa: cancan.ro