Pe prințul William și pe prințul Harry îi știe toată lumea, dar iată cum arată sora lor și ce nepoțică frumoasă au!  Micuța a fost domnișoară de onoare la nunta lui Kate Middleton. Este superbă!

Photo Must Be Credited ©Alpha Press 073074 12/12/2017 Prince William Duke Of Cambridge and Prince Harry Star Wars The Last Jedi European Premiere at Royal Albert Hall London *** No UK Rights Until 28 Days from Picture Shot Date ***

Prințul William și prințul Harry sunt cei mai iubiți membri ai familiei regale, însă puțini știu că ei mai au un frate și o soră vitregă. Este vorba despre Tom și Laura, copiii pe care Camilla Parker Bowles, soția tatălui lor îi are din altă căsnicie.

Cei doi sunt rodul iubirii dintre Camilla Parker Bowles cu fostul ofițer britanic Andrew Parker Bowles, care au fost căsătoriți din 1973 până în 1995. Tom și Laura au încercat însă să stea cât mai departe de lumina reflectoarelor. Cu toate acestea, ei se întâlnesc periodic cu William și Harry la evenimentele ce au loc în familia regală. Ultima dată s-au văzut chiar la petrecerea organizată de prințul Charles la casa lor din Gloucestershire, unde au sărbătorit aniversarea de 70 de ani a Camillei.

Laura este un curator de artă de succes și s-a căsătorit în 2006 cu Harry Lopes, expert contabil, cu care are trei copii. O fetiță superbă, în vârstă de nouă ani, Eliza, care a fost și domnișoară de onoare la nunta lui William cu Kate Middleton, ceea ce demonstrează că Laura și William au o relație destul de apropiată. Ea mai are și doi băieți gemeni, Gus și Louis, în vârstă de 8 ani.

Tom, băiatul mai mare al Camillei, are 42 de ani și este critic culinar și scriitor. El este căsătorit din 2005 cu un editor de fashion, Sara Parker Bowles, și au împreună doi copii, o fetiță de 9 ani, Lola, și un băiețe de 7 ani, Freddy.

Sursa: libertateapentrufemei.ro 

 

CITEȘTE ȘI:

Zgârcită, dar nici chiar așa! Regina Angliei face cadouri de la supermarket! Ce daruri le-a pregătit Regina angajaților, rămâi fără cuvinte

Se cunoaște deja că tradiția Casei Regale britanice cere ca membrii ei să ofere cadouri amuzante de Crăciun. Printre cele mai cunoscute exemple se numără solnițele cu lumini pe care Prințul Philip le-a primit într-un an, covorul de baie cu imprimeu leopard pe care Prințesa Diana l-a dăruit lui Sarah Ferguson sau casca de duș cu inscripția „viața este un calvar”, pe care Prințul Harry i-a dăruit-o bunicii sale.

Însă când vine vorba despre angajații de la Palatul Buckingham, în loc de cadourile haioase, aceștia primesc unele delicioase.

Anul acesta, cei peste 1.500 de angajați ai Palatului Buckingham au rămas fără cuvinte când au aflat ce cadou de Crăciun le-a pregătit Regina Elisabeta a II-a,  au scris jurnaliștii de la The Independent.

Nici în anii ce au trecut angajații de la palat nu au avut parte de prime considerabile sau cadouri luxoase, dar măcar știau că li se pune în pachet o tradițională budincă de Crăciun, preparată de furnizorii Casei Regale.

Însă, anul acesta, în numele austerității, supușii Reginei au aflat că vor primi o budincă de la cel mai popular și ieftin supermarket din Marea Britanie, care costă aproximativ cinci lire sterline. Produsul va fi achiziționat în sistemul „cumperi 3, plătești 2”.

Desertul este comandat din lanțul de supermarketuri Tesco și este preparat după o rețetă specială, care conține nuci pecan, migdale și brandy.

În plus, budinca va fi însoțită de o felicitare, iar cei mai buni și mai vechi angajați vor primi și vauchere de cumpărături.

Astfel, grădinarii, majordomii, menajerele, reprezentanţii bisericeşti, şefii de personal, membri ai cancelariei şi bucătarii se așază în fiecare an la coadă pentru a primi tradiționalul cadou de Crăciun din mâna Reginei Elisabeta.

Evenimentul are loc în fiecare an înainte de 19 sau 20 decembrie, zi în care monarhul britanic pleacă de obicei spre Casa Sandringham.

Sursa: realitatea.net, unica.ro