Oana Roman a fost foarte dur criticată pentru care își crește fetița! Vedeta a reacționat imediat: „Adevărul este că Isa la nici cinci ani…”:

Oana Roman a primit câteva comentarii cu privire la felul în care își crește fetița. La unul dintre ele, vedeta a și răspuns cu o replică ce a stârnit amuzamentul altori internauți.

„Pe Isabela ta nu am văzut-o cu o carte în mână vreodată. Sau este ruşine să postezi aşa ceva? Şi urmează să-mi spui că fiecare îşi creşte copilul cum crede”, a scris internauta.

„Mare ţi-e grădina, Doamne. Adevărul este că Isa la nici cinci ani ar trebui să citească romane fluviu”, a răspuns imediat vedeta.

Oana Roman a avut parte de o surpriză extrem de neplăcută în momentul în care a ajuns în parcare, la mașina sa.

Vedeta s-a trezit fără una dintre oglinzile laterale de la mașină. Oana Roman a povestit, pe rețelele de socializare cum și-a descoperit mașina în momentul în care a ajuns în parcare.

„Surprize-surprize! Iată ce avem noi aici! Mi-au furat oglinda. Dar doar una singură, cea din dreapta. Aia din stânga încă e. Foarte mişto! Mersi mult, hoţule!”, a explicat Oana Roman.

Oana Roman a fost în centrul atenției încă de pe vremea când era doar o adolescentă. Este fiica fostului premier al României, Petre Roman, și a Mioarei Roman. Vedeta este căsătorită cu Marius Elisei. Din mariajul celor doi a rezultat o fiică, Maria Isabela.